|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 5,109
![]() |
Damir Mrsic'in ne yapacağını herkes merak ediyordu. Basketbola devam mı edecekti, yoksa bırakıp işin idari kısmında mı görev yapmaya başlayacaktı? Tatildeydi ve memleketine gitmişti, dönünce konuştuk eski dostla. Net bir şekilde açıkladı durumu. İşte basketbola devam etmesi için epey bir teklif aldığı halde basketbolu bırakma kararı alan Damir Mrsic'in ağzından durumun özeti: 'Basketbolu bıraktım kesin olarak. Düşündüm, taşındım ve zirvede bırakmak istediğime karar verdim. Bunu F.Bahçe gibi büyük bir camiada yapmak en güzeliydi ve ben de en güzelini yaptım. Karşıyaka, Bornova, Mersin, Antalya gibi takımlardan teklifler aldım ama dedim ya hem zirvede hem de F.Bahçe'de bırakmak istedim. Eğer olursa işin idari kısmında görev almak elbette isterim F.Bahçe'de. Orada şimdi yepyeni bir yapı kuruluyor. Spahija geldi, Aydın abi geldi. Bu ekibin içinde bana uygun bir pozisyon varsa ve bana böyle bir teklif gelirse seve seve kabul ederim. Şimdilik beklemedeyim'. Salsa Basket
|
|
|
|
#2 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 5,109
![]() |
Kaptan'a ne yazsak boş bizim için yeri ayrıdır hep de öyle kalacaktır.
Bence doğru kararı verdi.Onu her zaman sahada görmek isteriz orası ayrı ama o da farkında ki artık sona gelindi zirvede bırakmak isteyerek doğru tercih yaptı bence. Umarım idari olarak görev alır FB'mizde.
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 18 Mesajlar: 6,241
![]() |
o kadar çok isterdim ki bu haberin yalan olduğunu söylemek,ancak bende bunun haberini alınca kesinleşip kesinleşmediğine göz attım ve doğruymuş :(
ne söylesek boş sanırım bu saatten sonra,maç anında hep oyuna girsede oda yarar sağlayıp mutlu olsa diye beklerdim Futbolda Alex baskettede Mrsiç benim için ayrı yerleri vardır hep,biri klubümüze hizmetini sporcu olarak sonlandırdı diğerinde inşallah böyle gururlanarak yazarak yollamak nasip olur. İnşallah yönetimimiz vefa örneği verir,çünkü adam resmen diyor benide aranıza alın diye inşallah onada yer açarız. Büyük Kaptan... O bir üçlük makinesi ... dadadadada Damir Mrsiç
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Siz Savaşın Yeter
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 28 Mesajlar: 1,121
![]() |
Çok sevdiğim, sadece oyunu düşünen, sporda çirkefliğe prim vermeyen büyük oyuncuydu. Kaptanlığı sonuna kadar hak ediyorudu. Umarım genç oyuncuların Fenerbahçe'ye kazandırılması amacıyla idari görevlere getirilir ve başarılı olur..
|
|
|
#5 |
|
Forumun Ali Babası
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 53 Mesajlar: 5,179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaptan slovenyalımıydı
bize oradan genç oyuncu kazandırsa yeter
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 18 Mesajlar: 6,241
![]() |
yok abi Bosna Hersek
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,296
![]() |
idari yapıda görev verilirse severek yaparım diyor. kaptana emekleri için teşekkürler
|
|
|
#8 |
|
Asla Yetmez
![]() |
Seni ve üçlüklerini özleyeceğiz Demir Mrsiç
|
|
|
#9 |
|
Miroslav Stoch
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 17 Mesajlar: 4,470
![]() |
Demir Kaan
Unutulmayacaksın,adımı o formanın altında yaşattığın için teşekkürler (:
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 17 Mesajlar: 3,497
![]() |
dadadada daaamiiiiirrr mmrrrrrrrrrrrrrrrsiccc
adam sadece 3 lük ya 3lük makinesi maç sonu istatisliklere bakıyorum sayılarının hepsi 3 lük
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|