Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 31-08-2010, 18:32   #1
KakavaN
Dt.
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold
Standart Kaptan Alex hiyerarşiye ve Kocaman'a saygılı

Alex de Souza, çarpıcı mesajlarını sürdürüyor... Sambacı, Avrupa arenasına veda etmelerine ve Aykut Kocaman ile arasında problem olduğuna ilişkin iddialara internet sitesinden cevap verdi. Beklentilerinin aksine Young Boys ve PAOK'a elendikleri için üzgün olduklarını vurgulayan Alex, "Üzüntümüzün boyutu çok büyük ama yerimizde sayamayız" dedi. Aykut Kocaman dönemi ile birlikte zaman zaman yedek kalmasını da yorumlayan Alex, "Asla çalıştığım teknik direktörler ile sorun yaşamadım, yaşamıyorum. Hiyerarşiye ve çalıştığım teknik adamın kararlarına saygı duyuyorum. Aykut Kocaman ile sorun yaşadığım doğru değil, sadece benden istediklerini yerine getirmek için çabalıyorum. Yedek kalmayı dert etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama