|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
![]() 97 İnönü Stadı Fenerbahçe-İstanbul maçı..tribün efsanesidir bu maç böyle bi seyirci kimseye nasip olmamıştır,o gün unutulmaz..Pepe Metin abimizin kapalının üstünden aşağı atladığı ve polisin büyük dayak yediği maç.. Şansal Büyüka bu maç için'ben böyle bi seyirci hayatım boyunca görmedim,maç başlamadan başladılar ve son dakika sustular'demişti.. takım tutmak başka tribüncü olmak başkadır der bi abimiz,80 li ve 90 yıllardaki o tribün bundan böyle Fenerbahçe dahi hiç bir tribüne nasip olmayacaktır denmektedir... KAPALININ SAĞI BİZİMDİR!!! Ferhat Ketenci abimin izni ile alıntıdır.
|
|
|
|
#2 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Kapalının sağı lafı bence yanlşıtır!Burada ''nostaljik'' Dolmabahçe stadı konuşuluyorsa eğer:
Kapalı tribün şöyledir: Ortada iki büyük direk vardır!Bu direklerin sol başından itibaren,tüm kapalının sağına kadar bizimdi!! O meşhur Dolmabahçe stadında biz ortayı hep alırdık ve sağa kadarki büyük alan bizimdi!Aşağıyı unutmayın!Çoğu Fenerdi!Hemde soldan sağa!O kağıttan şapkalar... O günleri yaşamak ve orada olmak bana büyük bir haz veriyor!! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Sana anlatmış mıydım ben onu
![]() Derbi maçına bilet bulabilmek ve stada gidebilmek için sabahın köründe kuyruğa girmiştik. İçeri girme sıramızın gelmesine az bir mesafe kala (bizden önce stada giren ezik takım taraftarları) yukardan üstümüze su serpmişlerdi Ama sıradan çıkıp da içeri girme şansımızı kaybetmemek için kuyruktan çıkamamıştık.
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() abi kusura bakma gülüyorum ama büyük fedakarlık cidden.
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Alıntı:
Gerçekten büyük fedakarlık
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
O günleri belki çoğunuz yaşamadınız!Kapalı tribünün hem ortası hemde sağı komple bizimdi!
Aşağı katı hiç unutmayın,çoğu hep bizimdi... ![]() Sağı derken numaralı tribünden bakarken...,yani karşı taraftan!! Nostaljik günlerdi onlar,70 li yıllar,en güzel yerli aranjmanlar yapılıyordu... Bir başka idi o güzel günler... Sevgiler,,, |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|