|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aziz başkan çıkmış diyor ki ;
Federasyonla ilgili bildiklerim var,açıklayacağım Birşeyler biliyorsan en baştan söyleyecektin Aziz Başkan İşler iyi giderken bildiklerini sakla,kötü giderken söylerim haa de Ne güzel İstanbul be? Artı Fener başkanına bu tür davranışlar yakışıyor mu? Madem bildiğin başka yanlışlar vardı bunları sezon başı diyecektin Şimdi kuyruğumuz sıkışınca bildiklerim var da ne demek? Böyle yapınca inandırılığınızı da kaybediyorsunuz Biz değil miyiz 2006 senesinde Denizli başkanının açıklamalarından rahatsızlık duyan Ali İpek maçtan önce bildiklerim var diyip,kümede kalınca sustuğunda konuşmasını isteyen yine biz değil miydik? Şimdi aynısını siz yapmış olmuyor musunuz Sayın Başkan ? Her sene gelip aynı yerde tıkanıyorsunuz ve bizide tıkıyorsunuz Hiç düşündünüz mü acaba ben nerede hata yapıyorum diye? Ben cevap vereyim,hiç sanmıyorum düşündüğünüzü Sayenizde bu bebek her sene sık sık ağlamakta Ve kanser olmuş memeden süt emmeye çalışmakta Bu kanserin nedeni sanırım cep telefonunuzun yaydığı radyasyon olmasa gerek Size kalsa herşey federasyonun suçu,geri kalanı da medyanın Federasyonların yıllardır bize olan yanlışları Adana'dan Kadıköy'e 4 şeritli otoban olur,kabul Ama emin olun o otobandaki emniyet şeridi de sizin yanlışlarınızın eseridir Bilmem anlatabildim mi? Saygılarımla.......
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
11 yıldır aynı görevde olup hala hata yapıyorsa iki nedeni olur.ya mahsus sabote etmek için yapıyor(buna ihtimal vermiyorum bu kadar para harcamasına gerek olmaz).yada bu işten anlamadığından(saçma sapan transferler hoca seçimleri) ikisindende kulüp zarar görüyor hala ısrarla aynı yanlışlarına devam ediyor bırak git artık.efsanelerimizi bitirdi cemil turanı bitirdi(tuncayı fenerbahçeye getiren adam)rıdvanı bitirdi,oğuz çetini bitirdi şimdi sıra aykutta.harcadığı yöneticileri saymıyorum bile.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Meseleyi kabullenip hatanın nerede olduğunu görelim. teşhisi koyamadıkça tedavi yapabilmenin imkanı yok. Boşa didinmek fayda vermez. 12 senedir herkes değişti. Bir kişi hep aynı. ve hastalıkta hep aynı.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Fatihcim Başkan'ın her sene gelip bir yerde tıkandığını yazmışsın. Ben nerde hata yaptım diye hiç düşündün mü diyorsun. Sonra da ben cevap vereyim demişsin. ama düşünüp düşünmediğine cevap vermişsin. Nerde tıkanıyor sence?
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Ocak ayı Aziz Yıldırım'ın takıma takviye yaparak toparlamak için son fırsatı. Toparlandı toparlandı. Toparlanmadı, hepsinin yerinde yeller esecek
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Bir kaptırdım kendimi eskilere gittim de gittim O kadar uzadı ki bende konu açayım dedim Konunun linki aşağıda abim Nerde tıkandığımızla ilgili http://sarikanaryalar.net/aziz-baska....html?p=144777
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 sezon şampiyonluk sözü verdigi an hayatının hatasını yapmıştır buna ilaveten geldigi seneden itibaren 10 yıl içinde avrupadan bir kupa sözüde bir başka yanlışı. hadi tsl'de hakemler bizi dilim dilim doğruyorlar ya avrupada ...! hani avrupa maçlarında selçuk dereliler, aydınuslar,göçekler, çobanlar,abitoglularrrr... Özellikle Aziz Yıldırım 12 sezondur Fenerbahçenin gölgesinden yararlamak istedigine dair bir takım şüphelerlm var..! ilerleyen günlerde bu konu hakkında fikrimi paylaşacagım
|
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
Panikleyip hatayı hatayla kapatmaya çalışıyor Sonra herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor Birde bakıyorsun ki sezon bitmiş ve biz herşeyi başa sarmışız Bozuk plak misali yıllardır aynı şeyleri konuşuyoruz Aziz Yıldırım'ı savunanlar önce bu plak konusunda bana cevap versinler
|
|
|
|
#9 | ||||
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bir kerede yanılt bizi