|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
![]() Kanarya aradığı stoperi buldu! Fenerbahçe yönetimi transfere son noktayı koymak üzere... Yönetim ve teknik heyet, Lugano'nun formsuzluğu ve sürekli olarak transferini gündeme getirmesi, Bilica'nın ise bir türlü beklenileni verememesi nedeniyle savunmaya takviye yapılmasını kararlaştırmıştı. Bunun için de Sarı-Lacivertliler hedeflerini Almanya ve Fransa olarak belirledi. Görüşmelerde bulunmak üzere önceki gün ilk olarak idareciler Almanya'ya gitti. Hedefteki isimlerin ise Werder Bremen'de forma giyen Sebastian Prödl, Dordmund'da oynayan Felipe Santana ve Stutgart'tan Khalid Boularouz olduğu öğrenildi. Dün de Fransa'ya geçen Sarı-Lacivertliler, bu ülkede de Rennes'den Onyekachi Apam veya St. Etienne'den Moustapha Bayal Sall için nabız yokladı. HER AN AÇIKLANABİLİR Habertürk'e göre, yapılan görüşmeler sonunda F.Bahçeli yöneticilerin Fransa'nın St. Etienne takımında forma giyen Moustapha Bayal Sall ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Böylece Niang ve Dia'dan sonra 3. Senegalli oyuncu da Sarı-Lacivertliler'in kadrosuna katılmış olacak. Son pürüzlerin de giderilmesinden sonra bugün veya yarın resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,147
![]() |
O ne be tırstım valla
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilica'dan kötü olamaz hiçbir gelen..
Başkan şimdi de senegal konsolosluğu mu açacak ne yapacak anlamadım ki?
|
|
|
|
#4 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
geçenlerde FM 2010'da Niang'a milli takımından tavsiye edebileceğin bi adam var mi dedim...tam da bu oyuncuyu tavsiye etti...
yamyam adami hep sevmisimdir...inş olur...
|
|
|
#5 |
|
Tostão
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 637
![]() |
defansif orta saha da oynuyor bu adam
futbolcu bankası diye bir konumuz vardı bundan 1-2 sene önce oraya yazmıştım
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
zenciyse alın
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
ıyı guzel senegalliler anlassın falan fıkır ıyıde, daha ıyı stoper senegalli yokmuydu..veya ıyı bı afrıkalı stoper falan
|
|
|
|
#9 | |
|
Yeni SK
![]() |
Alıntı:
Takımın içindeki adamların bu şekilde kefil olmaları önemli. İti adam olmasa böyle bir riske girmezler. durum böyleyse alınmasında fayda var. Zaten zaman kısıtlı, Senegalliler referans oluyorsa bence Ok.
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Geçen sezon 9 maçta oynamış. Onların da 4 tanesinde oyuna sonradan girmiş deniliyor
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|