|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
İnsan yaşlandıkça ve tecrübe kazandıkça,bazı atasözlerinin ne kadar saçma olduğunu görüyor.Son 4 yılda ikinci defa son maçta şampiyonluğu verdik.Hele geçen günkü hepimizi daha fazla kahretti,zira,kendi sahamızda şampiyonluğu kaybetmek,hepsinin üstüne tuz biber ekti!
Milyonlarca taraftar kan ağlıyor,buna rağmen,yönetim çıkıyor sağa sola saldırıyor!Fenerbahçeyi küçük düşürüyorlar.Rüştü sağa sola telefon açıp,yenin Feneri demesiyle mi biz son maçta çuvalladık!Ne kadar basit düşüncedir bu.Herkesin bize karşı ittifak oluşturduğunu yeni mi anladık?Elalemi kendimize güldürüyoruz. Şimdi bakalım pamuk eller cebe girecek mi?Yoksa,zaten iyi kadromuz vardı,son anda kaçırdık bahanesi ile 1-2 göz boyama transferi ile mi geçiştirilecek bu sezonda! Ben parlak görmüyorum şahsen önümüzdeki sezonu. Öyle bir kahır ki bu,lütuf falan doğmaz.! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 1,362
![]() |
Kadroda cok büyük bir değişime gidilmeyecekse sonumuz yine hüsran olur.
Bana göre yapılması gereken cok şey var. Alex,Santos,Lugano haricindeki TÜM yabancılar gönderilmeli başta Güiza olmak üzere. Yedek kulübesinde boş oturan adamlar acilen yollanmalı. Mesela Deniz Barış,Ali Bilgin. Bu adamlar yerine "1 sezonluk adamlar değil" kendini ispat etmiş genc Türk oyuncular alınmalı. Sağ ve sol açığa 2 kaliteli adam. Stopere hızlı ve sağlam birisi Bilica'nın yerine. Kesinlikle ama kesinlikle cok kaliteli ve fos olmayan bir forvet. Volkan'ın yedeği olarak Volkan'ı zorlayacak olan bir Türk kaleci. Ve tepki göstersenizde Lucescu.. Sağ açık içinde favorim ve önerim Krasic'dir.
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başkandan malzemecisine kadar takımda kulüpte büyük değişimler yapılmalı
gerekirse bütün amatör dallar beşinci plana atılmalı futbol takımına ehemmiyet verilmelidir.
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Ne diyor Fatih Çelik? Beklenti yok, hayal kırıklığı yok!
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Lots of expectations,lots of disappointments! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi şampiyonlugu kaçırdık,üstüne üstlük birde rezil olarak,buraya kadar tamam,
ama başkanı bir türlü kaçıramadık,önümüzdeki şampiyonluk şimdiden kaçtı işimiz yaman...!
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Lig için transfer yapılır ise eğer hiç yapılmasın yani cl de gruplara kalamadan uefa ile teselli bulup ondada Lille gibi kendi sahasında bize karşı gol dışında pozisyon bulamayan burda neredeyse yedek kadromuzla çıkıpta eleyeceğimiz bi takıma elenirsek eğer ligi kimse sallamaz şahsen sadece şampiyon olursak onu kutlarım hiçte kasmam kendimi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
cem abi başlığı değiştirebilirmiyim
göze giren şemsiye açılmaz diye
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
34 maç yapmışsın
Bunların sadece 2-3 tanesinde adam gibi top oynamışsın Çoğu maçı bana göre balla almışsın E şimdi kardeşim bu tabloda kimden şikayet ediyorsun Sen önce aynaya bak Sen önce kapının önüne bak Sen önce kazma hocanla,yetersiz topçularına bak Ondan sonra millete çamur at Bin defa söyledim tekrar edeyim : Eziklerin ne kadar pislik oldukları yeni birşey değil Her sene bizi engellemek adına yaptıkları yeni değil E o zaman bunu bile bile sen adam gibi hoca getirmiyorsan Gerekli yerlere transfer yapmıyorsan Sezonun genelinde oynadığın futbolla bu taraftarı kanser ediyorsan Bir aynaya bak be kardeşim Bizim için değil,hadi geçtim bizi Allah rızası için
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|