|
|
#1 |
|
Sinista Sensei
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 342
![]() |
![]() her Fenerli'nin sezon öncesi, vazgeçilmez işidir; kadro tasarıları yapalım ve üzerine konuşalım istiyorum. içerikler transfermarkt.de'den alıntıdır. bilgiler, Football Manager formatında olmasına rağmen; oyunda incelemeden, kabataslak kendim hazırladım. hatalı veya eklenmesi gereken bilgiyi uyarabilirsiniz. Not: MS Paint'te üstün kullanım hakimiyeti, proglama ve tasarlama bilgisi, sanıldığı gibi konumuz için elzem değildir. isteyen, istediği gibi kadro tasarılarını paylaşır. ben şu şekil paylaşırım, şu bayan şu şekil paylaşır. ha! slayt hazırlayıp gelen olursa; yanaklarından öpülüp, pakistan nişan-ı imtiyaz madalyasına layık görülebilir. pakistan layıktır, layık kalacak. peiz.
|
|
|
#2 |
|
Sinista Sensei
![]() |
ilk kadro benden.
![]() kabaca 4 1 4 1 diye nitelendirdiğimiz sistem ile kurduğum bu kadro, lig maçları için hazırlanmıştır. ama avrupa'da da iddialıdır. türkiye kupasında da.
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
pabli bunları bir sonraki maç için yapacağız yoksa favori kadromuzu mu yazacağız
|
|
|
|
#4 |
|
Sinista Sensei
![]() |
hmmm.
bak, onu düşünmemiştim. ama doğrudan genelleyip işin işinden kaçarım. isteyen istediğini paylaşabilir. "uefa finaline çıkarsak, kadromuz bu olmalı" şeklinde eylül ayında yapılan iddialı bir tasarıyı da gönülden destekleriz.
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
Kadıköy'de Barcelona gibi takımlar ile oynamayacağız bu sezon o yüzden Kadıköydeki her maça
Volkan GG Lugano Bilica Santos Dia(Kazım)Mehmet T. Emre Stoch Alex Semih yada Niang Deplasmandaki zor gözüken maçlardada Mehmet Topuz'un yerine Selçuk Mehmet Topuz Emre ikilisinde ısrarcıyım Mehmet Ali Sami Yen'de döktürmüştü Emre'de çok mücadeleci ve koşuyor Mehmet'de çok iyi ikili olurlar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Sinista Sensei
![]() |
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
6 yabancı yüzünden ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
ben unutmuşum yabancı olayını
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
Alıntı: