|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
![]() Tüm İslam Aleminin ve başta siz değerli renkdaşlarımızın Kadir Gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyoruz, Bin Aydan daha hayırlı olan bu gecede Allah edilen dualarımızı kabul eylesin.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Amin Allahım cümle islam aleminin dualarını bu mübarek gece hürmetine kabul etsin inşallah. Kadir geceniz mübarek olsun.Allahım fenerbahçemizinde içinde bulunduğu bu kaos ortamından çıkıp eskisindende daha güçlü duruma gelmesini nasip etsin inşallan. Amin....
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Bu bir basit futbol maçı duası değildir.Hakkını yiyenlere kan kusan insanlarla dolu şuan ülkemiz.Bu gece dualarımıza Fenerbahçemize yapılanlarıda ekleyelim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,160
![]() |
Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.
|
|
|
#5 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Emeğimizi hiçe sayanlara ben hakkımı helal etmiyorum.
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun
fenerbahçeyi bu hallere düşürenleride allaha havale ediyorum şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine 2 ellerimde hem bu dünyada hem öbür dünyada yakalarında olucak allahtan tek dileğim 2 dünyada yaşarkende en büyük acı ve ızdırapları çektirsin rabbim onlara bu gece sabaha kadar bu şekilde dua edeceğim rabbime
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Allahim! Sen seni anlatan diller, seni anlatan haller , ugrunda gecen günler, sevginle dolup tasan aydinlik kalpler ihsan eyle.... Ilahi iman verdin daim eyle, ihsan verdin kaim eyle cümlemizi cennetinle cemalinle müserref eyle.. Amin... Kandiliniz mübarek olsun.
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
kadir geceniz kutlu olsun.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|