|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
bu gün hiç üzülmedim çünkü üzüntümün büyük bölümünü bursa maçından önceki maçlarda geri kalanınıda bursa maçında yaşadım artık üzülecek ne yürek kaldı ne kalp nede ciğer kaldı.
şu anda içim yanıyor acı çekiyorum ızdırap çekiyorum bunun kaderle alakası yok bana bu acıyı yaşatanlar UTANSIN beş on kuruş uğruna anelka aurello tuncay gibi futbolcuları gönderip onların yedeğinin yedeği dahi olamayacak futbolcularla devam edip adı şanı duyulmamış futbolcu alarak ardı ardına üç yıl şampıyonluk sözü verenler UTANSIN. öyle bir takım kurucağızki geleni gideni öpücek bir takım yaratacağız demelerine rağmen tam tersi bizi gelene gidene öptürenler UTANSIN. dünyanın parasını vererek birinci sınıf teknik diektör getirmeyerek ya yetmişlikleri yada ikinci sınıf adamları getirenler UTANSIN. kimse bana biz iyi değilizki hakemlere ne çamur atıyorsun demesin bu takım yıllardan beri hakemlerden çok çekti geçmiş yıllardaki hakem hatalarının üzerine bir çizık çizdim ama bu sene onlarca maçımız hakemlerin kasıtlı hareketlerinden dolayı katledildi futbolu bu seviyeye kadar getirenler futbolun içine edenler UTANSIN. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
:slap:
Alıntı:
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#4 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
:slap::slap::slap:
Yemekten içmekten kesiliyoruz, gece uyku girmiyor gözümüze, bir sürü rahatsızlı geçiriyoruz vs. Ne için? Fenerbahçemizin bu rezilliğini izlemek için mi? Utansınlar.Yerin dibine girsinler hatta.
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 39 Mesajlar: 128
![]() |
Arkadaslar haftaya ANTALYA maci var sahamizda yenecegiz diyebilen varmi icimizde bence yok tur.
ne hale geldi koskoca fenerbahce yaziklar olsun Bu takimdan en az on futbolcu Alex de dahil gitmezse arti Daum ve baskan A.Y. önümüzdeki sezonda ayni yazilari yazacaz göreceksiniz |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Yeneceğiz, Kısmet olursa haftaya Antalya maçı ile birlikte olaya el koyuyorum.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Alıntı:
diğer söyledikleriniz için öncelikle sezon bitsin, ne oldu,ne olacak kısmetse görelim, ondan sonra yorumda bulunacağım.. |
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
|
|
|