Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 28-02-2010, 23:44   #1
ismailcandir38
Eski Açık
Futbolcu: 3- Roberto Carlos
ismailcandir38 is on a distinguished road
Standart kader değil onlar utansın

bu gün hiç üzülmedim çünkü üzüntümün büyük bölümünü bursa maçından önceki maçlarda geri kalanınıda bursa maçında yaşadım artık üzülecek ne yürek kaldı ne kalp nede ciğer kaldı.
şu anda içim yanıyor acı çekiyorum ızdırap çekiyorum bunun kaderle alakası yok bana bu acıyı yaşatanlar UTANSIN

beş on kuruş uğruna anelka aurello tuncay gibi futbolcuları gönderip onların yedeğinin yedeği dahi olamayacak futbolcularla devam edip adı şanı duyulmamış futbolcu alarak ardı ardına üç yıl şampıyonluk sözü verenler UTANSIN.

öyle bir takım kurucağızki geleni gideni öpücek bir takım yaratacağız demelerine rağmen tam tersi bizi gelene gidene öptürenler UTANSIN.

dünyanın parasını vererek birinci sınıf teknik diektör getirmeyerek ya yetmişlikleri yada ikinci sınıf adamları getirenler UTANSIN.

kimse bana biz iyi değilizki hakemlere ne çamur atıyorsun demesin bu takım yıllardan beri hakemlerden çok çekti geçmiş yıllardaki hakem hatalarının üzerine bir çizık çizdim ama bu sene onlarca maçımız hakemlerin kasıtlı hareketlerinden dolayı katledildi futbolu bu seviyeye kadar getirenler futbolun içine edenler UTANSIN.
ismailcandir38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-02-2010, 23:47   #2
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
canary yellow is on a distinguished road

:slap:
Alıntı:
ismailcandir38 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu gün hiç üzülmedim çünkü üzüntümün büyük bölümünü bursa maçından önceki maçlarda geri kalanınıda bursa maçında yaşadım artık üzülecek ne yürek kaldı ne kalp nede ciğer kaldı.
şu anda içim yanıyor acı çekiyorum ızdırap çekiyorum bunun kaderle alakası yok bana bu acıyı yaşatanlar UTANSIN

beş on kuruş uğruna anelka aurello tuncay gibi futbolcuları gönderip onların yedeğinin yedeği dahi olamayacak futbolcularla devam edip adı şanı duyulmamış futbolcu alarak ardı ardına üç yıl şampıyonluk sözü verenler UTANSIN.

öyle bir takım kurucağızki geleni gideni öpücek bir takım yaratacağız demelerine rağmen tam tersi bizi gelene gidene öptürenler UTANSIN.

dünyanın parasını vererek birinci sınıf teknik diektör getirmeyerek ya yetmişlikleri yada ikinci sınıf adamları getirenler UTANSIN.

kimse bana biz iyi değilizki hakemlere ne çamur atıyorsun demesin bu takım yıllardan beri hakemlerden çok çekti geçmiş yıllardaki hakem hatalarının üzerine bir çizık çizdim ama bu sene onlarca maçımız hakemlerin kasıtlı hareketlerinden dolayı katledildi futbolu bu seviyeye kadar getirenler futbolun içine edenler UTANSIN.
:slap::slap::slap:
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-03-2010, 00:43   #3
estarfin
SarıKanaryalar Yönetim
estarfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
estarfin is on a distinguished road

Alıntı:

sözün bittiği yer :slap::slap::slap:

Siyah çoraplılardan doğan bu sevda
Büyüyor omuzlarımızda..
estarfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-03-2010, 00:46   #4
BüşrAlex
BüşrAlex* :)
BüşrAlex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BüşrAlex is on a distinguished road

Yemekten içmekten kesiliyoruz, gece uyku girmiyor gözümüze, bir sürü rahatsızlı geçiriyoruz vs.
Ne için?
Fenerbahçemizin bu rezilliğini izlemek için mi?
Utansınlar.Yerin dibine girsinler hatta.

Dar ağacında olsak bile
Son sözümüz Fenerbahçe!
BüşrAlex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-03-2010, 00:58   #5
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mcem is on a distinguished road

Alıntı:
Alex'immm isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yemekten içmekten kesiliyoruz, gece uyku girmiyor gözümüze, bir sürü rahatsızlı geçiriyoruz vs.
Ne için?
Fenerbahçemizin bu rezilliğini izlemek için mi?
Utansınlar.Yerin dibine girsinler hatta.
Aman yavrum,sen daha çok ufaksın,daha çok Fenerbahçeyi seyredeceksin;hadi biz yaşlıların çok vakti yok,o yüzden daha sabırsızlanıyoruz.

Sevgiler...
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-03-2010, 02:33   #6
hassan43
Misafir
hassan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
hassan43 is on a distinguished road

Arkadaslar haftaya ANTALYA maci var sahamizda yenecegiz diyebilen varmi icimizde bence yok tur.
ne hale geldi koskoca fenerbahce yaziklar olsun
Bu takimdan en az on futbolcu Alex de dahil gitmezse arti Daum ve baskan A.Y. önümüzdeki sezonda ayni yazilari yazacaz göreceksiniz
hassan43 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-03-2010, 09:10   #7
fbs1907
Guest

Alıntı:
hassan43 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar haftaya ANTALYA maci var sahamizda yenecegiz diyebilen varmi icimizde bence yok tur.
ne hale geldi koskoca fenerbahce yaziklar olsun
Bu takimdan en az on futbolcu Alex de dahil gitmezse arti Daum ve baskan A.Y. önümüzdeki sezonda ayni yazilari yazacaz göreceksiniz
ben varım,
Yeneceğiz,
Kısmet olursa haftaya Antalya maçı ile birlikte olaya el koyuyorum..
Eski 01-03-2010, 09:14   #8
fbs1907
Guest

Alıntı:

Bugün bu söylediklerinize katılıyorum,

diğer söyledikleriniz için öncelikle sezon bitsin,
ne oldu,ne olacak kısmetse görelim,
ondan sonra yorumda bulunacağım..
Eski 01-03-2010, 10:28   #9
ismailcandir38
Eski Açık
Futbolcu: 3- Roberto Carlos
ismailcandir38 is on a distinguished road

Alıntı:
fbs1907 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben varım,
Yeneceğiz,
Kısmet olursa haftaya Antalya maçı ile birlikte olaya el koyuyorum..
diyelimki yendik bir maç yada birkaç maç için her şeyi unutup şakşakçılığa devammı edeceğiz:
ismailcandir38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 01-03-2010, 10:35   #10
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mcem is on a distinguished road

Alıntı:
diyelimki yendik bir maç yada birkaç maç için her şeyi unutup şakşakçılığa devammı edeceğiz:
Bazılarımız edecek İsmail Beyciğim.Gençler için kolay;Tanrı onlara uzun ömür versin,daha çook Fenerbahçeyi seyredecekler,bizler ise doğal olarak daha sabırsızız,zira önümüzde o kadar ''bilinçli'' uzun yıllar yok maalesef!

Sevgiler...
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama