Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 13-03-2010, 21:12   #1
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
mcem is on a distinguished road
Standart Izdırap ve komedi

Bu takım ızdırap veriyor,ayrıca güldürüyor.Bu adamların hiçbir özelliği kalmamamış;umarım karakterleri hala vardır.AY kurduğu takımla övünsün.Bu takım şampiyon falan olmasın;olmasın ki,birkaç yıl daha bu ızdırap sürmesin!..

Tv karşısında etmediğim hakaret kalmadı,hatta bence daha fazlasını hakkettiler.Umurlarında olduğunu zannetmiyorum.AY önce kendine sonra bu futbolculara İQ testi yaptırsın!

İllet olmaya başladım,sıtkım sıyrıldı!

Bu arada son 10 senedir uyutulmuş Fener taraftarı da tepkisiz(ben eski taraftarı özlüyorum,öyle aptal gibi tepkisizleri değil).

Üzülmemek lazım,bunların futbol ve zeka kapasiteleri sınırlı.Hiç futbol yorumuna girmeyeceğim zira futbol falan oynanmadı.Bravo AY!Fenerbahçe tarihinde en çok Gs şampiyonluğu gören başkan olarak tarihe geçeceksin ve seni de kimse anmayacak!

Asy de fark yeriz ve kapatırız bu sezonu;diyeceklerim bu kadardır!
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2010, 21:15   #2
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
canary yellow is on a distinguished road

ben bu filmi daha önceleride gördüm
http://spor.mynet.com/haber/taniyabildiniz-mi/21696
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2010, 21:17   #3
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakıp sadece takımın marka eğer sorumluluğunu alsın bence. Tesis, stat geliştirilemesi vs gibi konularla ilgilensin mümkünse
Geri kalanını yapacak daha iyi bir başkanla başlayalım yeni sezonada. Mümkünse takımdada değişikliğe gidilsin.
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2010, 21:20   #4
estarfin
SarıKanaryalar Yönetim
estarfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
estarfin is on a distinguished road

evet hakem çok kötüydü hakkımızı yedi gibi şeyler duymak istiyorum sizden.hakem harika maç yönetti asini söyleyecek adam yoktu sanırım.varsa da haddinden fazla aşırı fanatiktir hatta holigandır.iyi oynadı yaa diyebileceğimiz tek adam emre'ydi bu aksam.onun dışında oynayan tek bir adam yoktu.bu takıma verilen destek de haramdır,verilen paralarda haramdır.daum kendini futbolcu sananlara bu maçtan önce puan kayıplarından sonra üzülen taraftar görüntülerini seyrettirmiş motivasyon olsun diye.gördükki adamların s..nde değil taraftar falan.bunlara ne destek olurum nede destek olanı takdir ederim bundan sonra.ruhsuzlar ordusu desem bunlara gerçekten gamsız olan ruhsuz olan furbolculara haksızlık ederim.bunların baska birşey artık.rezalet desem değil kepazelik desem değil.bunlar benim kitabımda fenerbahçeyi satan adamcıklar.takımı da satıyorlar onun çok iyi farkındalar ama farkında olmadıkları kendilerini de satıyorlar.aziz yıldırım için artık bişey demeyeceğim onun yalanlarına zaten alışık olduğumuz için 3 şampiyonluk hikayelerini çok dinlediğimiz için kendisinden daha önce zaten kanmamıştım ama böyle bir takım kuracağını da düşünmemiştim sezon başında.biz santosa,cristian'a laf söylerken adamlar daha oynamadı nasıl biliyorsunuz bu adamların kötü olduğunu falan diye maval okuyanlar bugün bunlardan memnunsa eğer seneye insallah daha beterlerini görürler.

Siyah çoraplılardan doğan bu sevda
Büyüyor omuzlarımızda..
estarfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2010, 21:26   #5
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu takım ızdırap veriyor,ayrıca güldürüyor.Bu adamların hiçbir özelliği kalmamamış;umarım karakterleri hala vardır.AY kurduğu takımla övünsün.Bu takım şampiyon falan olmasın;olmasın ki,birkaç yıl daha bu ızdırap sürmesin!..

Tv karşısında etmediğim hakaret kalmadı,hatta bence daha fazlasını hakkettiler.Umurlarında olduğunu zannetmiyorum.AY önce kendine sonra bu futbolculara İQ testi yaptırsın!

İllet olmaya başladım,sıtkım sıyrıldı!

Bu arada son 10 senedir uyutulmuş Fener taraftarı da tepkisiz(ben eski taraftarı özlüyorum,öyle aptal gibi tepkisizleri değil).

Üzülmemek lazım,bunların futbol ve zeka kapasiteleri sınırlı.Hiç futbol yorumuna girmeyeceğim zira futbol falan oynanmadı.Bravo AY!Fenerbahçe tarihinde en çok Gs şampiyonluğu gören başkan olarak tarihe geçeceksin ve seni de kimse anmayacak!

Asy de fark yeriz ve kapatırız bu sezonu;diyeceklerim bu kadardır!

ben artık tv den bile izlemiyorum maçları
niye izliyim bu uyşuk takımı
kurtarıcı diye denizin maça girdiği bir takımı neden izleyim
Eski 13-03-2010, 21:27   #6
mcem
Eski Açık

Alıntı:
gfb_zorba isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aziz Yıldırım başkanlığı bırakıp sadece takımın marka eğer sorumluluğunu alsın bence. Tesis, stat geliştirilemesi vs gibi konularla ilgilensin mümkünse
Geri kalanını yapacak daha iyi bir başkanla başlayalım yeni sezonada. Mümkünse takımdada değişikliğe gidilsin.
Bence kulübe hiç yaklaşmasın AY efendi!Yıllarca ter dökerek tesis yapanların yanında,bedavadan stad yaptıranlarda var!Esas ve geçerli olan da odur zaten.
Eski 13-03-2010, 21:32   #7
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

neyse bu senede böyle bitti artık sağlık olsun diyelim
Eski 13-03-2010, 21:34   #8
mcem
Eski Açık

Aaaa,neden moralinizi bu kadar bozuyorsunuz canım?

Haydi hep beraber söyleyelim:

HEP DESTEK TAM DESTEK!!

Bence ''istikrar'' için seneye de bu başkan,anternör ve takımla devam edelim!

Bu yönetim komedi,antrenör komedi,takım daha da komedi! Haydi büyük Fener taraftarı hemen Sabiha Gökçene git;centilmenliğini göster,takıma destek ol,biz sizi kupalar için sevmedik diye''antuvari'' sloganları at!

Sinirden resmen gülüyorum!
Eski 13-03-2010, 21:34   #9
estarfin
SarıKanaryalar Yönetim
estarfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
estarfin is on a distinguished road

Alıntı:
alierkan1957 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neyse bu senede böyle bitti artık sağlık olsun diyelim
sağlık olsun diye diye sağlığımızdan olduk..

Siyah çoraplılardan doğan bu sevda
Büyüyor omuzlarımızda..
estarfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-03-2010, 21:36   #10
Mehmet_23
Yeni SK
Mehmet_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 92- Issiar Dia
Mehmet_23 is on a distinguished road

Bu saaten sonra yonetime,teknik direktorune,ve Aziz Yildirim sahhip çikan varsa,
FENERBAHCE DUSMANIDIR !!!
Mehmet_23 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama