|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
![]() Fenerbahçe'nin Sakaryaspor altyapısından transfer ettiği iki genç milli oyuncusu önümüzdeki çarşamba günü sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe'nin Sakaryaspor altyapısından transfer ettiği iki genç milli oyuncusu 1991 doğumlu Furkan Aydın ile 1992 doğumlu Onur Karakabak önümüzdeki çarşamba günü sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacak. "Mutluyuz" Fenerbahçe'nin iki genç futbolcunun transferi için Sakaryaspor ile her konuda anlaştığı belirtildi. Onur ve Furkan Sakaryaspor Süper Genç takımı ile son kez antrenmana çıktı. Fenerbahçe'ye gidecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyen genç futbolcular, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gideceğiz. Çok sevinçli ve mutluyuz" dedi.İki genç futbolcu sözleşme sonrasında Sakaryaspor'da lig sonuna kadar oynadıktan sonra sarı lacivertli takıma transfer olacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
the best 7
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 24- Deniz Barış Yaş: 24 Mesajlar: 728
![]() |
sakaryaspordan genç çocukları istediğini söylemiştim aragonesin..
ciddi bir gençleştirme operasyonu var helal olsun.. bunlar sadece ilk adım.. ikinci adım olarak oynadıklarını görmekte önemli.. işte o zaman tam helal olsun diyeceğim.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
HayâLPerest..
![]() |
süper süper,
inşallah fos Çıkmazlar Ve Uzun Süre Hizmet Ederler.
|
|
|
#4 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Bundan sonra önemli olan en azından bu oyuncuların 2 tanesini ilk 18'de bulundurmak.
Hatta bazen ilk 11'de şans vermek.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Genç yetenekleri araştırıken İnce eleyip sık dokmalıyız,
Gerçekten geleceği olan oyuncuları almalıyız.. Sonra da bunları tecrübeli oyuncular ile takıma motive etmeliyiz, İşte o zaman büyük iş başarmış oluruz.. |
|
|
|
#6 |
|
Андрей Сергеевич Арш
![]() |
Ah Furkan be az atmadın havanı bana uyuz
![]() Gelicem diyordun bu günlere ya senin adına çok sevindim canım arkadaşım ben gelemedim senin yanına sen geliyorsun Edit: Diğer arkadaşı bilmem ama Furkan fazlasıyla yetenekli o da Fenerbahçe'yi istiyordu hayırlısı oldu
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Alıntı:
al bendende o kadar turgut:slap::slap::slap: |
|
|
|
|
#8 |
|
:...яappєя...:
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 18 Mesajlar: 618
![]() |
Hayırlı olsun.
Gençlere yönelmemiz çok iyi oldu.
|
|
|
#9 | |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
inşallah bu yatırımlar sonunda meyvesini verir
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|