|
|||||||
| Bayan Basketbol Fenerbahçe Basketbol Bayan Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,681
![]() |
İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası!
Sarı-Lacivertli takım, dünyaca ünlü antrenörle anlaştı... Macaristan'ın dünyaca ünlü bayan basketbol antrenörü Laszlo Ratgeber, Fenerbahçe ile 2010-2011 sezonu için anlaştığını açıkladı. Macaristan spor medyası tarafından birinci sırada verilen haberde, Laszlo Ratgeber'in Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan teklif aldığını, Yıldırım'la el sıkışarak anlaşmanın imzalandığı yazıldı. Macar spor basını, Macaristan'ın Pecs Bayan Basketbol Takımı'nı Avrupa'da defalarca dörtlü finale taşıyan, son olarak Rusya'nın Spartak Moskova takımını çalıştıran Macar hoca Ratgeber'in hedefinin Fenerbahçe'yi dörtlü finale taşımak olduğu yazıldı. Macaristan spor basınına, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın transferleri başlattığını açıklayan Ratgeber, Fenerbahçe'de çalışmaktan ötürü çok mutlu olduğunu, Türk takımını Avrupa şampiyonu yapabilmek için var gücüyle çalışacağını söyledi. haberturk-spor
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Ratgeber çok iyi bir antrenör. Yanışlmıyorsam Moskova'da çalışıyordu. Daha öncede başarıları var diye bilyiorum. Macar milli takımı düşünüyordu kendisini. Hayırlı olsun
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bunun haberini (Bayan hoca geleceğini) önceden almıştım Hayırlı olsun Fenerbahçemize... |
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun
|
|
|
#5 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
![]()
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
![]() DESENE bana tam kapak oldu valla ![]() yanlış istihbarat ... bjk maçında çok yakından tanıdığım sağlam bir dostum söylemişti.Bayan hoca gelecek diye ...Ben de o geldi diye acele ile yazdım ama olmamış... şimdi kendime gülüyorum yılın golünü yedim desem yeridir
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bayan olarak Krillova düşünülüyordu aslında. Zamanının en iyi pasörüydü kendisi. Ama anlaşılamadı yada direkt Ratgeber ile anlaşıldı bilemiyorum.
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|