|
|
#1 | ||
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Tarafsız Yayın Yapan Olaya Objektif Bakan Bu Gazeteyi Yalnız Bırakmayalım Arkadaşlar Hergün Fotospor Alın Aldırın Diğer Şe-refsiz Basına Para Vermeyin !
Bugün Fotospor Gazetesi Aldıysanız Arkadaşlar 4. Sayfa[/B] Taraftar Ne Diyor Adı Köşeye Bakın Sitemizin İsmi Ve Gazete Hakkında Yaptığımız İyi Niyetli Yorumları Gazeteye Koymuşlar Tarayıcı Olmadığından Resmi Atamadım Nettede Bulamadım Gazeteyi Alıpta Tarayısı Olup Taratabilecek Arkadaş Varsa Sevinirim Yer Alan Yorumlar : Alıntı:
Alıntı:
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Allah razı olsun ne diyelim fotoğrafıda merakla bekliyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
gazeteyide alıp oku bence gerçekten Fenerbahçe Taraftarının sinir olmadan cinnet geçirmeden okuyabileceği tek gazete şu an o
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
resim için teşekkürler abi
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Bu çok önemli bir olay arkadaslar..
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Kim derdiki, böylesine bir konuda meselenin hep es geçilen tarafı olan fenerbahçeli taraftarların düşüncelerini bile özgürce sayfalarında yer veren gururlu ve gücünü gerçekten Türk okurlarından alacak gerçek bir gazete çıkacak! Tekrar tekrar tebrikler Fotospor, binlerce kere teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Zaten o yayınlarından sonra FOTOSPOR'a abone olmuştum. Her sabah büroma getirecekler. Bu sabah okurken de içimden "helal olsun FOTOSPOR'a, bu ülkede hala ehli namus basın mensubu görebilmek insanı mutlu ediyor" diye düşünmüştüm. Bizimle ilgili haberi ise fark etmemizin
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Facebook sayfamızın binlerce üyesi var. Haberi orada paylaşıp, herkesten FOTOSPOR'a destek istedim.
|
|
|
|
#10 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:slap: Bu bizim için de çok gurur verici bir olay.
Herkesin sinip köşesine çekildiği şu günlerde fotosporun bu tavrı çok değerli.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|