|
|||||||
| Türkiye Spor Forumu Futbol Hariç Ülkemizdeki Tüm Spor Branşlarının Tartışıldığı ve Bu Branşlara Ait Haberlerin Yer Aldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Ben bir Türk'üm ve bu ülkenin vatandaşıyım.Dolayısı ile eleştirmek olduğu kadar,tekliflerde bulunmak da benim hakkım!!
En azından dile getirmek hakkımdır diye düşünüyorum... Uzun yıllar yurt dışında,Avrupada yaşadım,oraları gözlemledim.İnsan hakları konusunda bazen sınıfta kalsalar bile,bizden çok daha ileri bir demokrasiye sahipler!.En azından kendi vatandaşlarına o kadar acımasız değiller! Teklifim şudur: Şike iddiaları ,yargı aşamasında televizyondan canlı yayınlansın!Bazı ileri ülkelerde var bu!! Hepimiz seyredelim,canlı canlı!Yargı ne karar verirse versin,eyvallah ama kamuoyu bunu görsün!! Bizlerde bilelim,aklımızda şüpheler kalmasın(???) en azından??? Bir TÜRK ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ben bunu neden istemeyeyim?Bu şin önünde engeller varsa kaldırılır!Değişmeyen kanun mu var?Yasalar sabit değildir ve mantığa göre olmak zorundadır! Bu boku yediysek ortaya ergeç çıkacak.Ama bu iş biz yaptık sen kabul şeklinde değil,ortaya iyice dökülmeli. Bak o zaman kabul ederim! Tv'den canlı yayınlanmalı!!! İleri demokrasi mi diyorsunuz! İşte buyrun ileri demokrasi!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|