|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
![]() Bizim maçta maçın 1 numaralı provokatörüydü. Maç başından itibaren kudurmuş köpek gibi dolanıyordu. Kırmızı karttan sonra hepten çıldırdı. Son Bursa-Eziktaş maçında intikamını aldı: 1 gol, 1 asist.. Ama kendi kalesine... Nerde temiz-lig'çiler?
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi bakalım çıkıp araştırsınlar bu maçı hani fenerin her kazandığı maç sonrası araştırılsın diyenler çıkıpta bu maçında araştırılmasını söylemeleri gerekir
söylemezlerse yüzsüzdürler
|
|
|
#3 |
|
Lazika
Üyelik tarihi: Aug 2009 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 49
![]() |
Beyler kendi düsen aglamaz demisti fatih Abim
cok dogru dedi, bizimkiler adam olsaydi, sampiyonduk simdi Ibrahim Toraman istedigi kadar atsaydi kendi kalesine ne yazardi??
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Bence biz kaybettik!Gerisi hikaye!Bizim elimizde idi!Yapamadık!İğne çuvaldız meselesi!Biz yapamadık biz!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
herkesin senin alehinde olduğu bir yerde kaybetmeğe her zaman mahkumsundur
heleki her şeyi ben bilirim deyip hiç bir şey bilmeyen hiç bir vizyonu olmayan başkanınız varsa ali şene kurban olsunlar trabzondan şampiyonluğu söke söke almıştı adam burdan tüm fener camiasına sesleniyorum allah aşkına şu ibrahim toramanın klibini facede seyrettikten sonra çıldırdım şikenin belgesi fenerbahçeyi böyle şerefli adi futbolcu ve kulüplerin oynadığı ligden çekmesseniz sizlerde feneri böyle ayaklar altında süründürüp hakkını koruyamadığınız için yaramazsınız yönetim başkan ve camia hadi çıkın slayt gösterileriyle araştırılsın diyen güruh ların gözlerine sokun bu ropörtajları ayrıca savcılağada şikenin belgesidir diye suç duyurusunda bulunun yapmassanız sizde guruhsunuz.
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
İşin garip tarafı o şerefli bakan nerede?
Fener'in attığı gollerde kalecileri 2 dakkada harcayan bakan nerede? Allah onun belasını versin öncelikle Lig şaibeliydi,pislik içindeydi Bursa şampiyon olunca temizleniverdi Bir anda,bir gecede tertemiz oldu heryer Ama herşeye rağmen biz salaklık ettik Ve elimizle şampiyonluğu verdik Ne olursa olsun suçlu biziz öncelikle
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Alıntı:
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Bu konuda başka başlık altında güzel bir yazı aktardım, okuyunuz..
|
|
|
#10 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
biz antepe, ibb.ye ve daha nicelerine puan kaybetmemeliydik. Artık bunlar küçük hesaplar.
Bir de rica ediyorum melih gökçek.in üzerinden insanların siyasi görüşlerine dair hakaretlerde bulunmayın.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|