|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Hıncal Uluç ile haftanın gündemi
Usta kalem Hıncal Uluç, geçtiğimiz haftaya damgasını vuran spor olaylarını sabahspor.com okuyucularına değerlendirdi. Uluç; Fener ile Galatasaray arasında kaç puan fark varsa onun sorumlusu hakemler. Fenerbahçe'nin aleyhine penaltı verilmemesi adet haline geldi daha ligin yedinci haftasında... Yani Yobo'nun Bance'ye yaptığı hareketin iler tutar tarafı yok. Marcus Merk dedi ki "Ben hakem olarak yıllar yılı ikili mücadelelerde küçük darbelere, küçük tutmalara katiyen düdük çalmadım; topla mücadele amacı taşıyorsa... Ama pozisyonu tekrar gösterin. Yobo'nun topla alakası yok. Rakibini tutuyor, deviriyor ve ondan sonra topun peşinde değil! Top sola doğru giderken Yobo sağa doğru koşuya devam ediyor. Adam topla alakasının olmadığını, tek hedefinin rakibi olduğunu her şeyle gösteriyor. Bu tartışılmaz bir penaltı." Ama Fenerbahçe'nin her maçında böyle tartışmaz penaltı güme gidiyor! Penaltı skoru doğrudan değiştiren bir şeydir. Şimdi öbür tarafta da bir pozisyon var; kalkan ayak. Yani çift vuruş kesin... Temas varsa penaltı... Ama olup olmadığı belli değil. Bence yok; çünkü olsaydı Fenerli futbolcu kendini yere atar, üç de takla atardı. Fenerliler bu işi iyi yapıyorlar çünkü... Penaltı alma işini fevkalade iyi yapıyorlar. Teması hissetseydi Bekir... |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Atın bu maçın hakemini de içeri...
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
dünyayı sarı kırmızı gören amigo gasteciden anca böyle bir yorum olur.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Kim ne derse desin. Adam sadece ve sadece kendi öz düşüncelerini söylüyor, yanlış da olsa. Ben samimi söylüyorum, bir çok kukla gazeteciden daha çok beğeniyorum hıncalı. Bizim tribünlere de bu zor beğenen adam hayran kalmış ayrıca. Elmayla armutu karıştırmamak lazım bence.
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
bu adam fenerbahçeden ne yedide çıkartamıyor yahu geçen günde ben aziz yıldırıma değil m. ali aydınlara sarılıp tebrik ederdim çünkü fenerbahçeyi küme düşüremedi diyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suç bunda değil tabii bunu spor yorumcusu diye çıkaranlarda.
|
|
|
|
#9 |
|
Futbolcu
![]() |
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz fenerbahce
|
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Adetten değil Hıncal Bey.
Aziz Yıldırım'a cezaevi falan sökmez. Ta oradan bağlıyor.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|