|
|||||||
| Türkiye Spor Forumu Futbol Hariç Ülkemizdeki Tüm Spor Branşlarının Tartışıldığı ve Bu Branşlara Ait Haberlerin Yer Aldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
![]() Hido - İbo savaşı A Milli erkek basketbol takımı kaptanı Hidayet Türkoğlu'nun İbrahim Kutluay posterini indirttiği iddiası gündeme damgasını vurdu. Cumhuriyet gazetesi yazarı Ahmet Kurt'un dün yayımlanan 'Silahla Yaşayan...' başlıklı yazısında öne sürdüğü, "2010 yılında posterini Abdi İpekçi Salonu'nda indirttiğin İbrahim Kutluay'a, seni eleştirdiği içinsaldırmayacaksın. Edepli olacak ve gerekirse ondan özür dileyeceksin...' iddiasının ardından İbrahim Kutluay gelişmeleri doğruladı. Kutluay, " Üzüldüm böyle bir şeyi duyduğum için. Ama posterin kaldırılmaısnı söyleyen kadar bunu kabul eden de hatalı. Beni oradan kaldırsalar da halkın kalbinden silemezler. Yapılan ayıp. Ama beni herkes tanıyor. Benim yaptıklarım kolay kolay unutulmayacak." dedi. Kaynak: Cumhuriyet
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
![]() |
aralarında bir şeyler olduğu çok belliydi
İbrahim son maçın ardından çok net bir şekilde Hidayet'i sertçe eleştirdi ki haklıydıda. Hidayet maalesef bu prim olaylarından sonra bu turnuvadaki performansı nedeni ile hep bu tarz konularla gündeme geliyor :S
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
İbo yu çok severim haysiyetli kişiliklidir.
Çok da iyi Fenerbahçelidir yanlış şeyler yapmaz
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
hido gitsin maddi manevi desin
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
![]() |
Hidayet Milli Takımı bırakmadığını açıkladı
ama bence bırakıcak
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|