|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, Kayserispor’un kendilerini orta alana çektiğini, daha sonra da yapılan hatalardan faydalanarak kontrataklardan bulduğu gollerle maçı kazandığını söyledi.
Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda 2-0 yitirdiğimiz Kayserispor maçı sonrası açıklamalar yapan Aykut Kocaman, "Kayserispor’un ciddi ve organize bir rakip olduğunu biliyorduk. Ama Kayserispor’un tuzağına düştük. Bizi orta alana çekerek hatalarımızdan faydalandılar. İkinci yarı toparlanmaya başlamıştık ama kontratakla iki gol attılar. Golleri yedikten sonra hiçbir Fenerbahçelinin görmek istemeyeceği bir durumdaydık. Kayserispor’u kutluyorum" diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 31 Mesajlar: 451
![]() |
bu demek oluyorki şota dersine daha iyi çalışmış aykut hoca haklısın gollerden sonra düştüğümüz durum utanç verici taraftarların oley çekmesiyle pas oranlarını arttıran özellikle kangelenin karşısına aldığıyla makara geçmesi tam bir rezillikti
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
aykut kocaman gıbılerı bu klupte antrenör olabılıyosa oyuncularından ne beklersınız
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,703
![]() |
aykuta bol bu gömlek.atkuttan ANCA KULÜP MÜDÜRÜ OLUR ODA SERKAN ACAR MÜDÜRLÜĞÜ BIRAKINCA.
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Maçın görüntülerini şimdi lig tv de izliyorum. Çok rezil hapsetmiş takım. Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi Ankaraspor'a çevirmiş.Kaleye ilk şutumuz 85. Dakikada. Tek bir korner atmamışız.
|
|
|
|
#6 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
hayatında ankaraspordan buyuk bı takım calıstırmamıs adam fenerbahcenın teknık dırektoru..ne beklıyosunuz hıc anlamıyorum okanı parlattı dıye bı anda herkes 2 kupadan elendıgımızı rezil bi takım oldugumuzu unuttu..daha cok fırın ekmek lazım sana aykuttt!! 10 sene sonra tekrar gel
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayseri taraftarının 70 dakikada oley çektirmesi ise içler acısıydı..
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
ben bu kadar kötü bir Fenerbahçe hatırlamıyorum
ne daum döneminde ne aragones ne daha öncesi yaşımın yettiği kadar. böyle rezil iğrenç bir oyun olamaz ya. tek bir pozisyonumuz yok bıraktım pozisyonu bir tane kornerimiz bile yok. yazıklar olsun bu takımı bu duruma düşürenlere
|
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,757
![]() |
iki takımda bir şey yapmıyor ise eğer yani kötü ise ki bence dün öyleydi daha çok kaliteli oyuncular dakikalar ilerledikçe kalitesini belli eder,buna binayen bizim takımda bunu en iyi yapan Alex'tir
hani neden çıkardı anlamadım oyuna Semih'i alsa bir şey demem ama Dia çok alakasız oldu
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,703
![]() |
Alıntı: