|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[..Stephan Appiah..]
![]() |
![]() İspanya’da yayın yapan Sport gazetesi, Sao Paulo takımında forma giyen defansif ortasaha oyuncusu Hernanes ile Fenerbahçe’nin ilgilendiğini yazdı. Brezilya Milli Takımı kadrosunda, Pekin Olimpiyatlarında bulunan Hernanes için Katalan dev Barcelona’nın da bir süredir devrede olduğu biliniyordu. İspanyol gazetede Barca Sportif Direktörü Txiki Begiristain’ın daha önce de oyuncuyla görüştüğünü ve Olimpiyatlardan sonra bir kez daha görüşeceğini iddia etti. Gazetenin haberine göre Begiristain, Hernanes’i, Inıesta’nın yedeği olarak takımda düşünüyor. Tam adı Anderson Hernanes de Carvalho Andrade Lima olan Hernandes, 23 yaşında, 1.80 boyunda ve 2005 yılından bu yana Sao Paulo'nun oyuncusu. MARATON.COM.TR İnşallah gelir hem aurelio'nun görevini yapar hem de aradığımız çift yönlü orta saha adamı
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
dün izledim pek bir varlık gösteremedi.ama iyi bir oyuncu olduğu belli.yoksa olimpiyat takımına alınır mıydı.bie yarı finalde arjantin e karşı ilk 11 de.
Genç olması avantaj inşallah doğru bir haberdir |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bu arjantindeki belçikada oynayan ön libero perejayı alsak ya
bıçak gibi adam |
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Ya da Lucas Biglia?
|
|
|
#5 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Emerson'u alırız canım olmadı ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
30dan önce almasınlar tabi.
deneyimli,tecrübeli adam alsınlar. adını bile duymadığımız adamı getirmezler.
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
Alıntı:
30 dan önce almasınlar mı ? 30 dan öne almazsan 5 milyon euroluk adamı sana 20 ye 25 e kakalamaya çalışırlar böyle nie bizde 1 milyon euroluk adamların değerini 10-15-20 milyon euro yapmayalım ki ama senin gibi düşündükçe yapamayız
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
iyi çocuk,
ama genç, bu hem avantaj hem dezavantaj, ama, bana kalsa ben arjantinin stoperi ni alırdım, 2 numaraydı,
|
|
|
|
#9 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 37 Mesajlar: 305
![]() |
ya gidin gökhan inler'i alın dertler bitsin.hem türk statüsünde bir yabancı hakkımızıda sol açıktan yana kullanalım.Hernanes'e vereceğimiz para ile gökhan'ı getiririz.Hadi aziz başkan 2. gökhan'ı istiyorum senden.Yanında eren derdiyok'ta olursa tadından yenmez valla.
|
|
|
#10 | |
|
[..Stephan Appiah..]
![]() |
Alıntı:
gökhan inler mi hernanes mi deseler hernanes derim ama aynı tip oyuncular değiller gökhan defansif hernanes çift yönlü ben hernanes'in stilini gerard'a benzetiyorum
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|