|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Konuyu taraftar forumuna açtım çünkü direkt bizi ilgilendiriyoruz,
Bu biraz ders almamız gereken,biraz üzülmemiz ama biraz sevgimizin karşılığını aldığımızın göstergesi,ve en önemlisi klubümüze mensup birinin nasıl biri olduğunu anlamamız. Şahsen ben pek böyle şeylerle duygulanan bir insan değilim ama bu sözü görünce kendimden geçtim adeta.Basketboldaki kaptanımız Damir Mrsiç şu sözleri sarfediyor şampiyonluk sonrasında: ![]() Allta imzasının üstündeki söz apayrı bir güzel ama en üstteki varya en üstteki Final serisindeki 3 Efes maçı,bir gese maçı bir bjk maçı ve Euroleague grubundaki sadece son maç ,hadi bir iki tanede biz ekleyelim ! Bu maçlar dışında takım sadece ama sadece 100 bilemediniz 150 kişiye basketbol oynadı ve şampiyon oldu.Ama kaptanın söylediği söze bakın, '' Bize her zaman destek veren taraftara armağan olsun '' Oda farkındaydı tüm sezon boyunca boş tribünlerin ama Fenerbahçe sevgisi ve taraftara olan bağlılığı sitem etmesine el vermedi,umarım bir sezon daha kalırsında kaptan bu sözün hakkını veririz bizlerde.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
Gerçekten asla unutamayacağım bi söz söylemiş.helal olsun