Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 21-03-2010, 12:34   #1
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road
Icon4 Hep muhalefetsin diyeceksiniz ama..

arkadaşlar hep muhalefet diyeceksiniz, gözün kapalı destekliyorsun diyeceksiniz, çok başka olaylar var vs. diyeceksiniz ya da diyebilirsiniz ama arkadaşlar size sormak istediğim basit bir soru var:

şu an süper ligde oynayan kulüplerden kaç tanesi GÜZEL futbol oynuyor
kaç tanesi KALİTELİ futbol oynuyor?

ben size benim şahsi fikrimi söyliyeyim : 1

O da hangi takım diyeceksiniz: Kasımpaşa.
peki neden kasımpaşa? adamlar çünkü futbol oynamak istiyor, futbolu çirkinleştirmiyor futbolu katletmiyorlar..

diğer bütün takımlar, ki bundan en çok payı anadolunun şehir takımları alıyor, gerek teknik yönetimlerindeki basiretsiz adamlar yüzünden, gerekse kadrolarındaki takoz adamlar yüzünden rezalet futbol oynuyorlar.

geçen hafta gençlerbirliği maçında resmen uyuyordum evde. bu kadar rezil sıkıcı futbol oyanayn bir rakip daha görmedim.
adamlar neredeyse 8 kişi çakılı savunma yaptılar. alex'siz bu kilidi açmak da haliyle çok zor oluyor.

eskişehirspor, antalyaspor, manisaspor kendi evlerinde kapanabildikleri kadar kapanıyorlar ve puan almak mucizelere kalıyor.
çok abartı derecede bir hata yapmadıklarında da genelde maçları hep alt (2.5 gol altı) ve berabere bitiyor..

böyle bir ortamda ne kadar iyi koşsanız da ne kadar iyi dizilişiniz olsa da rakibinizin stratejisi sizi oynatmamak ise, oynayamıyorsunuz.

bir ara alexe her maç 1 adam muhakkak verilirdi ve gölge gibi takip edilirdi. şimdi ise taktik değişti, insanların sinirleri ile oynamak.. ligimizin eçok faul yapılanı neden emre sanıyorsunuz?

yani kıssadan hisse şunu anktarmaya çalışıyorum. arkadaşlar ligimizin kalitesi ne yazık ki çok kötü. herkes bu sıkıcı futbol düzeninde günü kurtarmaya çalışıyor.

eziktaş maçları kazanıyor ama sorun bakalım taraftarı kabız oluyormu olmuyormu? kasımpaşayı da nerdeyse bu ballarıyla geçeceklerdi ama papaz bu kez pilav yemedi.

6s ise kendi sahasında seyirci baskısı ile coşuyor. deplasmanlarda 8jk ile aynı kaderi paylaşıyor. rakibim hata yapsın da gol atayım. gerçi bu kulüplere karşı da katı savunma yapılıyor o da ayrı.. son ankaragücü maçında ankaragücünün oyununa bakın allah aşkına, KKTC liginden bir takım bile gelse yenerdi ankaragücünü o atmosferde.

bu seneki puan kayıplarından en çok üzüldüğüm geçen haftaki gençlerbirliği maçı oldu. onu kazansaydık şuan çok farklı durumda olacaktık. bursa'ya 2-0 dan 3-2 verdiğimiz maç ise yılın belki de dönüm noktasıydı.

bundan sonraki süreçte derbileri kazanmaktan başka çaremiz yok. ben inanıyorum ki gelecek hafta 6s'yi yeneceği deplasmanda ve lig son 5 hafta kala bizim için yeniden başlayacak..

bu süreçte de aziz yıldırım'a ekibine, daum'a ve ekibine ve tabii ki futbolcularımıza canı gönülden başarılar diliyorum..

Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 13:37   #2
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

bende böyle düşünenlerdenim

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 13:51   #3
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
canary yellow is on a distinguished road

iyi futbol iyi ,kaliteli futbolcuyla oynanır.takımlarımız avrupaya gidince niçin 3,5,8 yiyip geliyorlar..kapanmak mağlup olmamak demek değildir.oyunu rakip sahaya yıkıp ceza sahasına yağmur gibi orta yağdırırsan rakip istediği kadar kapansın golcün becerikliyse maçı kazanırsın.ligimizde kanatlardan adam eksilterek giden orta yapan asist yapan kaç tane kanat oyuncusu var?ligimizdeki takımların orta sahaları genelde kazmalardan oluşuyor bir iki istisna hariç yaratıcı oyuncu yok.böyle oluncada maçlar pozisyonsuz kısır orta saha mücadelesi halinde geçiyor.herkes havuz geliri arttı anadolu takımları güçlendi diyor ben bu görüşe katılmıyorum anadolu takımlarının güçlendiğini zannettiren 3 veya 4 büyüklerin yaptıkları transfer yanlışlarıdır(şampiyonluk 80 li puanlardan 70 lere indi).özelliklede yabancı oyuncu seçimleri transferleri ve hoca tercihleri.tek gerçek ligimizin çok kalitesiz olduğudur(oynanan futbol,yabancılar,hakemler vs vs)
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 15:26   #4
Kaizer6
Anadolu Fenerlisi
Kaizer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kaizer6 is on a distinguished road

dediklerine kısmen katılırım ancak bu takımımızın sorunlarını gözardı etmemiz anlamına gelmemelidir.
takım olarak ciddi sorunlarımız var.
şampiyon olmak günü kurtarmak demekse yılların kaybolması demekse bunu da eğri oturup herşeyiyle doğru düşünmek gerekir.
bir gerçek varki takımımızın ciddi revizyona ihtiyacı var yönetimden başlamak üzere !
yoksa benim de ufak da olsa umudum var.cincon karşısında galibiyet sürpriz olmaz benim için.bugün trabzon cinconu yenerse o zaman cümbüşü seyreyleyin.
ama şunu hesaba katmak gerekir ki tüm bu karmaşada bursa aradan sıyrılıp gidebilir ki bana göre bu en yüksek ihtimaldir.

AŞKIMIZ RENKLERE!!
EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ!

Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.

Kaizer6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 18:26   #5
Baturalp
Youth Coach
Baturalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Baturalp is on a distinguished road

Şimdi öncelikle Bursaspor'un ve 6s'nin fena oynamadığını söyleyeyim.
Kalan takımların da iyi futbol oynamadığı doğru.Ama hangi imkanlarla ?
Bizim dışımızda hangi takımdaki futbolculara,bizdeki imkanlar,paralar sunuldu ?
Guiza'ya her yıl 3 milyon euro veriyoruz.Necati kaç alıyor Antalya'dan ?
Keza Deivid de öyle. O kadar tesisleşme,taraftar,mali gücün karşılığı bu kötü futbolsa,
Eskişehir'in oynadığı kötü futbol da,kendi imkanlarına göre mükemmel durumda.

Tamam,kötü futbolu bir kenara bırakalım.
Hiç sesimiz çıkmasın.Sonra kalan maçların hepsini 1-0 kazanıp şampiyon olalım.
Seneye her şey değişecek mi ? Oynanan futbol anlamında,sene başından beri iki adım ilerlememize rağmen çözüm bulamayan Daum,seneye bizlere güzel bir futbol izletmeyi taahhüt edebilecek mi ?
Sanmıyorum.O yüzden kendimizi Antalya kötü oynuyor,Beşiktaş da kötü oynuyor diyerek avutamayız,avutursak da hiç bir şey değişmez.
Diyeceksiniz ki çözümün var mı buna,takımı desteklemeyelim mi?
Açıkçası çözümüm yok,şu an için tek kurtuluş yolu şampiyon olmamak.
Daum'un ve Yönetimin değişmesi,takımda revizyona gidilmesi filan falan..
Fakat yine de şampiyonluk hasretinin daha da uzaması,en son isteyeceğimiz şeylerden biri.

Yesterday my life was in ruins
Now today I know what I'm doing
Got a feeling I should be doing all right
Doing all right

SarınınyanındakiLacivert.
Baturalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 18:50   #6
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road

Kasımpaşa örneğini ondan verdim, adamlar da yıllık 3 milyon € alan adam yok ama çatır çatır oynuyorlar..
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 21:47   #7
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Bu sözlere
Alıntı:
Özgür isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu süreçte de aziz yıldırım'a ekibine, daum'a ve ekibine ve tabii ki futbolcularımıza canı gönülden başarılar diliyorum..
ve bu sözlere
Alıntı:
spor1963 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyi futbol iyi ,kaliteli futbolcuyla oynanır.takımlarımız avrupaya gidince niçin 3,5,8 yiyip geliyorlar..kapanmak mağlup olmamak demek değildir.oyunu rakip sahaya yıkıp ceza sahasına yağmur gibi orta yağdırırsan rakip istediği kadar kapansın golcün becerikliyse maçı kazanırsın.ligimizde kanatlardan adam eksilterek giden orta yapan asist yapan kaç tane kanat oyuncusu var?ligimizdeki takımların orta sahaları genelde kazmalardan oluşuyor bir iki istisna hariç yaratıcı oyuncu yok.böyle oluncada maçlar pozisyonsuz kısır orta saha mücadelesi halinde geçiyor.herkes havuz geliri arttı anadolu takımları güçlendi diyor ben bu görüşe katılmıyorum anadolu takımlarının güçlendiğini zannettiren 3 veya 4 büyüklerin yaptıkları transfer yanlışlarıdır(şampiyonluk 80 li puanlardan 70 lere indi).özelliklede yabancı oyuncu seçimleri transferleri ve hoca tercihleri.tek gerçek ligimizin çok kalitesiz olduğudur(oynanan futbol,yabancılar,hakemler vs vs)
can ı gönülden katılıyorum

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 22:15   #8
apolovefb
1907 UNİFEB
apolovefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
apolovefb is on a distinguished road

Evet bazı takımların anti-futbol oynaması işimizi zorlaştırıyor.

Ama biz ne yapıyoruz? önemli olan konu bu bizim yaptıklarımızın (transfer konusunda) yetersiz kalması bizim böyle oynayan takımlara karşı yetersiz kalmamıza sebep oluyor.
Eski 21-03-2010, 22:53   #9
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
apolovefb isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet bazı takımların anti-futbol oynaması işimizi zorlaştırıyor.

Ama biz ne yapıyoruz? önemli olan konu bu bizim yaptıklarımızın (transfer konusunda) yetersiz kalması bizim böyle oynayan takımlara karşı yetersiz kalmamıza sebep oluyor.
Aslında Özgür çok çok haklı bir noktaya parmak basmış.
Türkiye Ligi kalitesiz, anti futbol oynayan kasap futbolcular ve objektif olma adı altında onlara prim veren hakemlerle dolu.
Fakat Fenerbahçe orta sahasında ve kanatlarında rakibe çalım atabilen,
forvetinde hava hakimiyeti kuran ve hızlı dripling yapabilen oyuncular olmadığı da bir başka gerçek.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-03-2010, 23:50   #10
estarfin
SarıKanaryalar Yönetim
estarfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
estarfin is on a distinguished road

kasımpaşa'nın forması sarı lacivert ismi de fenerbahçe olsaydı bugün şampiyonluğa oynuyor olurdu..

Siyah çoraplılardan doğan bu sevda
Büyüyor omuzlarımızda..
estarfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama