|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Takımın kötü yönetildiği, gidişatın iyiye doğru olmadığı ortada iken,
Antrenörün vizyonsuz bir kasaba politikacısı, Sportif direktörün oyuncak, Başkanın bizim değil, kulüplerin başkanı olduğu ortada iken, Neymiş "Hep Destek Tam Destek" yapacakmışız. Kimi destekleyeyim biri bana açıklasın. Transfer politikasının yanlışlığı ayan beyan ortada olan yönetimi mi? Canı istedikçe istifa edip, ı alınca geri dönen başkanı mı?İki gözyaşı döküp kahraman olan, halbuki 2 yıldır milletin anasını ağlamaktan bitap eden Guiza'yı mı? Nargilesi eksik Dos Santos'u mu? Al gülüm-ver gülüm Cristian'ı mı? Otoban Bilica'yı mı? Bekir'in stoper olduğunu hatırlayıp, Deniz'den sağaçık yaratmaya çalışan, Özer'i ilk yarı boyunca oynatmayıp ham bırakan, Guiza'da bile bile lades deyip takıma tıpa takan Dahi Daum'u mu? Ben bu durumda kimseyi destekleyemem. Benim desteğim FENERBAHÇE'yedir, Onu bu hale düşürenlere değil. Allah bizi Yıldırım'dan ve Daum'dan kurtarsın.
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günaydın üstad günaydın
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
100tl ye forma sat,50 tl kale arkası bileti sonrada bana denizi,selçuğu,bilicayı,wedersonu ve 3. sınf adamları izlettir.a.y gidene kadar maça gitmem ,taraftar kartımı uzatmam,feneryumun kapısından geçmem.yapacağım tepki ekonomik boykot olur .herkes böyle yaparsa ona kongrede başkan seçenlerde pişman olur.a.y mı başkanlıkta kongre değil bu taraftar tuttu.tribünlerin istemediği biri o koltukta asla oturamaz bunu örnekleri tarihte çok.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 | ||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
![]() Alıntı:
Aziz Olan FENERBAHÇE'dir!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Merakımdan soruyorum,
acaba galip gelsek yine bu yorumları yapacakmıydınız? |
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkes eğri oturup doğru konuşmalı
bu gece fener 2 nci yarıdaki futboluyla maçı alırdı ama hakemler müsade etmedi
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Tıpkı son 6 maçtır beklediğimiz gibi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
ben 100. yılımızın başından beri aziz yıldırımın bu kulübün vizyonunu genişletecek başkan olmadığını anladım.istifa edip 2 ay boşa geçtikten sonra zico yu hoca 4 topçuyuda lig başlayınca getirdiği günden beri düşüşdeyiz.yokuş aşağı iniyoruz freni patlamış kamyon gibi.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
2 yıldır takımdan keyif almıyorum.
Anlık keyifler, 2 güzel gol, 6S galibiyeti filan idare edip gidiyoruz. Muhalif görüşlerim üye olduğumdan beri aynı. Daum gelmesin diyordum, halen fikrimin arkasındayım. AY gitmeli diyordum, halen aynı fikirdeyim. Alex'i seviyordum, şimda aynı zamanda acıyorum. Yani ben hep aynıyım
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|