Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 20-03-2009, 11:19   #1
apolovefb
1907 UNİFEB
apolovefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
apolovefb is on a distinguished road
Standart "Hayallerimde F.Bahçe var"

Aktif futbol hayatını geçen hafta noktalayan FC Köln kaptanı Ümit Özat, verdiği karar sonrasında DHA'ya konuştu. Ümit, antrenörlük lisansı alacağını ve FC Köln'de çalışmak istediğini söyledi.
Fenerbahçeyi de çok sevdiğini belirten Ümit, "Fenerbahçe ile yollarımız bir gün mutlaka kesişecek" dedi. Ümit Özat ayrıca kalp hastası olmadığınının altını çizdi

BU KARARA HAZIRLIKLIYDIM
FC Köln'ün tesislerinde buluştuğumuz Ümit Özat, aldığı kararla ilgili şunları söyledi:
"Her iki karar olasılığına kendimi hazırlamıştım. 'Oynasam da, bıraksam da, benim için hayırlısı neyse o olsun' diyordum. Elbette uzun yıllar FC Köln'de hizmet vermek istiyordum, ama doktorlarım böyle bir karar verdi. Tabi ki şu anda zor günler yaşıyorum, ama bugün bırakmasam, bir gün mutlaka futbolu bırakacaktım. Bu şekilde bırakmak istemezdim, ama böyle oldu. Demek hayırlısı buymuş, artık önüme bakmam gerekiyor" dedi.

KARARIMA ÇOK DESTEK ALDIM
Kararını açıkladıktan sonra, inanılmaz destek telefonları aldığını söyleyen eski kaptan Ümit Özat, "Türkiye'de geniş bir arkadaş ve dost çevresine sahibim, sağ olsunlar verdiğim karar sonrasında hepsi aradı ve kararımı desteklediler. Hastalığımı yaşadığım ilk günkü gibi yoğun bir telefon trafiği yaşadım. Telefonum hiç susmadı. Bu manevi destek beni çok mutlu etti. Sizin aracılığınızla desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TÜRKİYE'DE KURSA KATILACAK
Önümüzdeki ay Türkiye'ye giderek antrenörlük lisansı almak için kurslara katılacağını açıklayan Özat, daha sonra Köln'e dönerek, FC Köln'de alacağı görevle ilgili yönetimle bir görüşme yapacağını söyledi. Özat, "Jübilemden sonra FC Köln takımında bir yıllık pratik yapmak istiyorum. Hangi görevi verirlerse severek yapmaya hazırım. Bu arada Almanca'mı ilerleterek ikinci yılımda ise Köln Spor Akademisine gitmeyi hedefliyorum" ifadelerini kullandı.

HAYALLERİMDE FENERBAHÇE VAR
Ümit Özat, ileride Fenerbahçe'ye teknik direktör olması konusunda ise şunları söyledi:
"İnsanların hedefleri, hayalleri ile sınırlıdır. Mutlaka benim de hayallerim var. Ama şu anda beş, altı yıl sonrasını konuşmak çok erken. Ama bir gün benim Fenerbahçe ile yollarımın kesişeceğine inanıyorum. Şu an ncelikli hedefim Köln camiasına faydalı olmak ve Köln'de bir yerlere gelebilmek. Bunu başaracağıma inanıyorum."
Özat, bu arada jübile için FC Köln ile Fenerbahçe kulüpleri arasında yazışmaların sürdüğünü söyledi.
AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM
Mönchengladbach maçından önce yaptığı basın açıklaması sonrasında, sahaya inerek taraftarlara duygulu bir konuşma yapan Ümit Özat o anı şöyle anlattı:
"FC Köln taraftarlarına verdiğim kararı açıklarken orada ağlamamak için kendimi zor tuttum. Çok duygu dolu ve zor dakikalardı benim için. Köln taraftarını çok seviyorum. Onlar benim iyi ve kötü günümde hep yanımda oldular. Köln taraftarı başarının en iyisine layık."

KALP HASTASI DEĞİLİM
Geçtiğimiz Ağustos'ta deplasmanda oynanan Karlsruhe maçında fenalaşarak bayılan Ümit Özat, kalp hastası olmadığını belirterek,
"Kalbimden bir rahatsızlık geçirdim ve doktorlar profesyonel anlamda spor yapmama izin vermediler. Yani profesyonel bir futbolcunun yapacağı antrenman düzenine izin vermediler. Ama normal hayatta bir risk taşımadığımı da söylediler. Mesela antrenörlük mesleğinde bir problem yaşamayacağımı, hatta arkadaşlarım ve dostlarımla futbol oynayabileceğimi söylediler. Bunların hepsi doktor raporlarımda yazıyor" diye konuştu

DHA
Eski 20-03-2009, 11:22   #2
ilker balci
Guest

yakışır adam gibi adamsın kaptan .inşallah hayalin gerçek olur..
Eski 20-03-2009, 11:43   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
ilker balci isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yakışır adam gibi adamsın kaptan .inşallah hayalin gerçek olur..
Daum gibi değerli bir hocanın yanında biraz staj görsünde, ondan sonra düşünülebilir

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2009, 14:24   #4
ozlem_fb
Müdavim
ozlem_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 6- Gökçek Vederson
ozlem_fb is on a distinguished road

insallahhhhhhh
ozlem_fb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2009, 15:23   #5
gfburak55
gfb
gfburak55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 34-Fehmi Mert Günok
gfburak55 is on a distinguished road

biraz daha zaman var daha çokk staj yapması lazım

ama fenerbahçede ona t.d yapmak bence çok yakışır

seviyoruz seni ekmeği tuza banıp yer gibi

Sehit mi var?? Cennet koktuda heryer..
gfburak55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2009, 16:40   #6
Kaizer6
Anadolu Fenerlisi
Kaizer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Kaizer6 is on a distinguished road

Alıntı:
gfburak55 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biraz daha zaman var daha çokk staj yapması lazım

ama fenerbahçede ona t.d yapmak bence çok yakışır
katılıyorum.böyle adamlara ihtiyacımız var..

AŞKIMIZ RENKLERE!!
EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ!

Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.

Kaizer6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2009, 18:42   #7
alierkan1957
Guest

kaptan sen zaten fener tarihine adını altın harflerle kazıttın
Eski 20-03-2009, 19:11   #8
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

Sadece kişiliğini seviyorum
Her orta yapışında hakkında hiçde iyi şeyler söylemediğim bir futbolcuydun kaptan
Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-03-2009, 19:27   #9
fbs1907
Guest

hadi bakalım,
biraz pişte,
ondan sonrası kendiliğinden gelir..
Eski 20-03-2009, 23:39   #10
Agrésiff #
Eski Açık
Agrésiff # - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
Agrésiff # is on a distinguished road

pişmesine gerek filân yok,şuan td olsa başımızda Aragones'ten daha iyi oynatır takımı vallahi

Agrésiff # isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama