Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu

Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 27-05-2010, 04:17   #1
alpiero
SarıKanaryalar Yönetim
alpiero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
alpiero isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Hapislerde yatsak da elimiz ters kelepçe, Senden vazgeçmeyiz biz FENERBAHÇE!

Trabzon maçından sonra Mabed'imizde çıkan olaylardan sorumlu tutulan 7 ağabeyimiz/kardeşimiz/renkdaşımız ne yazık ki tutuklanarak cezaevine gönderildi. Koyulaştırdığım yere dikkat. SORUMLU TUTULAN... Yani maç sonrasında stad içinde çıkan onlarca olaydan bu 7 renkdaşımız mı sorumlu tutuluyor? Bu mudur adalet? Bu mudur taraftara sahip çıkmak? Yazıklar olsun, milyonlarca kere yazıklar olsun... Bütün olaylar bu 7 kişinin üstüne yıkılıyor, bu mudur yönetim anlayışı. Siz sadece kurumsallaşmayı taraftarınızı böyle içeri aldırarak yaparsınız. Taraftarı fişleme,fişletme, ceza verme ve ceza verdirtme konusunda dünyanın en kurumsal Kulüp yöneticilerisiniz Sayın Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve Başkanı...

Madem bu taraftarlarımız suçlu, insana mabedini yaktıran, dört yılda bir düzenlenen dünya kupası gibi aynı korku filmini önümüze koyup izleten zihniyetin hiç mi suçu yoktur? Maç bitiminde kalp krizlerine, sinir krizlerine sebep olanları kimler göz altına alacak?

Burada sorulması gereken sorulardan bir tanesi şu. Yıllardır stadımızdaki büfeyi yakan, koltukları kıran, koltukları yakan, wc'lerdeki fayans,lavabo vb. eşyaları kıran hangi kulübün taraftarı içeri atıldı. Bir başka türlü soru soracak olursam, oradaki kamera görüntüleri neden hiç bir zaman emniyete verilmedi? Gücün sadece kendi taraftarına mı yetiyor yönetim?

Zarar çok büyük ama karşılanır. Ya bu bünyelerdeki zarar nasıl karşılanır? Roberto Carloslarla mı Ronaldinholarla mı gözümüzü boyayacaksınız yoksa bilmem ne yaylasına yaptığınız tesislerle mi? 25 milyon renkdaşımın bünyesindeki zararı ödetmek için dava açsak 30 yıl ceza yer Daum ve Güiza... Mantık bu mudur?

Taraftarın tepkisini dışa vurması ne psikoloji ne de başka bir bilim dalı ile tanımlanabilir. Tek tanım şudur ki Denizli'den daha kötüydü.

Bu 7 kişiyi ne sanıyorsunuz? Terörist mi? Zorba mı? Ne sanıyorsunuz gerçekten? Adamlar boş zamanlarında koltuk yakıyorlar değil mi! Her kızdıklarında etrafa saldırıp kırıp döküyorlar değil mi? Dilinizden düşmeyen FENERİN KALESİ BAĞDAT CADDESİ lafındaki kalenin bekçileridir bu 7 kişi... Parasını son kuruşuna kadar Fenerbahçesi için harcayan, gecesi gündüzü Fenerbahçe olmuş kişilerdir fişlenen bu 7 kişi.

Fenerbahçe Yönetiminin yaptığı bu olaya şaşırmamak gerek çünkü ilk değil.
2006 Manisa olaylarından sonra Emniyete resmi siteden teşekkür etti.
Caferağa'da oynanan bir maçta taraftara dönüp küfür etti.
Trabzon'da bizlere taş atanlara, çay kahve ikram etti.
Bir kaç yıl önceki Bursaspor maçında tribün gruplarının bir arada olacağı sırada paralı askerlerini oraya soktu.
Ve yine aynı maçta kendi adına pankart açtırdı.
AZ Alkmaar maçında yine o paralı askerlerini Migros Tribünü'ne sokup olaylar çıkarttı.
Çok övündüğümüz 6-0lık gs maçı öncesi şimdi can ciğer olduğu 1907 derneğine operasyonlar düzenletip, zamanın Ünifeblilerini aldırdı.
Son olarak bütün olayları sadece 7 kişinin üstüne yıktırıp onları cezaevine gönderdi.

İşinize gelen güvenlik kayıtları emniyete verilirken, Az Alkmaar ve Bursaspor maçındaki kayıtlar neden emniyete verilmedi. Neden? Bu soruya cevabın geleceğini hiç sanmıyorum.

Tüm bunların yanında bu tutuklama olaylarına oh iyi olmuş diyen Fenerbahçeliler de yok değil. Ne yazık ki mevcut, hemde fazlasıyla... Bu insanlar Fenerbahçe'nin emekçileridir. Bu olaylara sevinenlere de yazıklar olsun...

Bu ülkede askere,polise otobüslere, trenlere taş atan, molotof atan Vatansızlar elini kolunu sallaya sallaya gezmeye devam ederse, biz neyin tepkisini koysak elimizde her zaman koca bir sıfır olacak.

Tüm bu fiyaskolara, tüm bu başarısızlıklara, tüm bu planlanan pis işlere rağmen,
Hala, her bulunduğu ortamda, her Fenerbahçe konusu açıldığında, her sanal platformda Aziz Yıldırım'a tapma ayinlerine katılan Fenerbahçelilere yazıklar olsun.

Bu adamın içinde Fenerbahçe sevgisi olsaydı
zarar veriyorum diye çoktan istifa ederdi.
Ama yok;
Müthiş stadımız var, müthiş bütçeler, müthiş tesisler, müthiş kurumsal bir kulübümüz var. Bunların tek mimarı Aziz Yıldırım'dır değil mi? Size göre Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Aziz Yıldırım'dır değil mi?

Bana göre öyle değil,
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Sarı ve Laciverttir.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Sarı ve Lacivertin ahengini tüm dünyaya gösteren Çubuklu Formadır.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Kurtuluş Savaşı'nda halkın ışık kaynağı olmasıdır.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan halkın takımı olmasıdır.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan şehit futbolcu Arif'tir.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Zeki Rızadır. Cihat Arman'dır. Lefter'dir. Fikret'tir. Can'dır. Mehmetçik Basri'dir. İslam Çupi'dir. Oğuz'dur, Aykut'tur, Rıdvan'dır.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan bütün kulüplerin Fenerbahçe'ye karşı olan nefretidir, kinidir.
Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan sevdası uğruna hapis yatan taraftardır.

Sonuç olarak,
Şuan içeride olan 7 renkdaşıma Allah'dan yardım diliyorum. Umarım en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşurlar.
Artık 7 kişi eksiğiz...
Hapislerde yatsak da elimiz ters kelepçe, Senden vazgeçmeyiz biz FENERBAHÇE...
alpiero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-05-2010, 09:19   #2
sarı laci
LU(CI)(G)ANO
sarı laci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
sarı laci is on a distinguished road

Başkanın öldüğü gün zil takıp oynamayı düşünüyorum ciddi ciddi. Lanet olsun, kulüpten yedikleri paralar, feneriumdan kazanılanlar, kombine gelirleri, hepsi haram zehir zıkkım olsun!
Eski 27-05-2010, 10:50   #3
estarfin
SarıKanaryalar Yönetim
estarfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
estarfin is on a distinguished road

7 kişi ve onların aileleri.ez az 50 kişinin içi yanıyordur şu an.aziz yıldırım'a ayıp diye bir şey var desek aziz yıldırım o ne lan diyecek sevidedir benim gözümde.anlamaz,dinlemez,babasını tanımaz ki nitekim tanımıyorda.ne söylesek boş,ne desek manasız.karşımızda aiz yıldırım gibi faşist dikta yönetimini benimsemiş bir adam ve devamlı onu seçen kongre üyeleri ve yandaş yönetim kurulu var.gücümüz yetmez o yüzden.yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyorlar son basın toplantısında olduğu gibi.heykelini diktirirdi eğer 4 sene önce takımı futboldan anlyan bir adama teslim etseydi ama kibir ve egoları yüzünden taraftar taksim meydanında sallandıracak duruma geldi kendisini.ne diyeyim ya.yaz yaz yaz hep boşuna.4 senedir ben boşuna yazıyorum zaten.

Siyah çoraplılardan doğan bu sevda
Büyüyor omuzlarımızda..
estarfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-05-2010, 11:55   #4
EmrahErtem
Müdavim
EmrahErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EmrahErtem is on a distinguished road

Gözaltına alınan 7 arkadaşıma da Allah yardım etsin tez zamanda aramıza döner inşallah. Yanlız göz altına alınanlardan trabzon maçında maçı beraber izlediğimiz Muammer aydın (Mami) abimiz eline bir tane meşale aldığını gören duyan işiten varsa ispat etsinler bende en adi insanım beraber izledik çünkü bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Aziz Yıldırım sözde taraftarlarla arayı düzeltmiş anlaşılan hala kuyruk acısı var yazıklar olsun ne diyelim
Eski 28-05-2010, 11:07   #5
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

sıkıntılı bir durum
allah yardımcıları olsun
fakat bizim başkanın son durumunu ben hiç iyi görmüyorum
konuşmalarrında iyice zırvalamaya başladı
bursayı hesaba katmamışda
Eski 28-05-2010, 13:15   #6
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
alp_de_souza(88) isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada sorulması gereken sorulardan bir tanesi şu. Yıllardır stadımızdaki büfeyi yakan, koltukları kıran, koltukları yakan, wc'lerdeki fayans,lavabo vb. eşyaları kıran hangi kulübün taraftarı içeri atıldı. Bir başka türlü soru soracak olursam, oradaki kamera görüntüleri neden hiç bir zaman emniyete verilmedi? Gücün sadece kendi taraftarına mı yetiyor yönetim?
:slap::slap::slap:

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-05-2010, 13:58   #7
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mcem is on a distinguished road

Son yıllarda oluşan korkular ülkesine şimdi de satdyum suçları eklendi!O akşam binlerce kişi stadyumda çıldırdı,hepsi mi suçlu?..

Bende gece sokağa çıktım bağırdım,küfür ettim;hadi bu damı suç!Bu ülkede hepimizi muma çevirmeye çalışıyorlar.Hadi fazla konuşmayayım,belki konuşmak bile suçtur!
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-05-2010, 16:06   #8
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son yıllarda oluşan korkular ülkesine şimdi de satdyum suçları eklendi!O akşam binlerce kişi stadyumda çıldırdı,hepsi mi suçlu?..

Bende gece sokağa çıktım bağırdım,küfür ettim;hadi bu damı suç!Bu ülkede hepimizi muma çevirmeye çalışıyorlar.Hadi fazla konuşmayayım,belki konuşmak bile suçtur!
Sigaradan nefret eden birisi olarak, sigara yasağı hakkında ben de aynı senin gibi düşünüyorum Cem Abi. Resmen ceberrut bir anlayış.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-05-2010, 20:02   #9
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

buna cevap vermesi lazım birilerinin. kimler niçin kollanıyor(8taş ve 65 holiganları)? kimler niçin cezaevlerine attırılıyor(yüreği yanmış fenerbahçeliler)?
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-05-2010, 21:43   #10
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

adam bizim stadda edep yerini çıkardı gösterdi tabak gibi herif dışarda geziyor
bu neyin tutuklaması ya

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama