|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
http://www.sarikanaryalar.net/anlama...ar-t17543.html
geçen günlerde yukardaki konuyu açmıştım. artık çuvaldızı batırmaya başlamalıyız ben hala söylemelerimin arkasındayım geçen yıl da biz avrupa'da yoktuk ne mali sorun çektik ne bişe şu anki belirsizlikte elbette bir takım sıkıntılar yaşayacaktık maddi olarak ama iyi bir yönetimle oyuncular elde tutulabilirdi ben sanmıyorum ki ne Lugano ne Santos illa ben gideceğim demiştir. biz şamp. liginden gelecek paraya bu kadar mı bel bağlamıştık. şu an defans hattımız çok sıradanlaştı beşiktaş'ta topta adamlar hala transfer yapıyor onlar niye çekmiyor mali kriz onlar da borsada.Kıyaslamayı hiç sevmem ama burda anlayamadığım için söyledim TFF bu süreci iyi yönetememiştir kabul ama bizim yönetim de kesinlikle iyi yönetemedi yahu 5-6 iş adamı toplanır şamp. liginden gelecek parayı pıt kasaya yine koyardı santos'un 7 milyona satılması fiyaskodur durumu bu kadar vahimleştiren nedir Fenerbahçe haberlerini izleyemiyorum sıkıtıdan dertten.içim içimi yiyor. bu sene kurulacak kadro belki de gelmiş geçmiş en iyi kadro olacaktı. çok iyi takım olmuş bir takım ve 2-3 takviye bizi uçurur diyordum. bunun olmadığını düşündükçe çok kötü oluyorum.ileri ki 5 yıl rahat bizim diyordum.ama olmadı Raul1907 nin açtığı konudaki transfer haberleri doğruysa bu dediklerimi yutarım eyvallah hata etmişim derim.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Bende katılıyorum sana yalnız Lugano nun gidişine yapacak pek bişey yoktu yine de Lugano seviyesindeki adamın bile fesih bedeli olan 3.5 milyonu bile bulmadan gitmesi üzücü.
Santos un gidişinin fiyaskoluğunu heleki 7 milyon gibi düşük bi fiyata gidişini de kabullenemk mümkün değil. Yalnız şimdi 3 milyona Ziegler veya daha altı bi maliyete(kiralamak gibi) gelirse amenna derim, yönetimi bu başarısından ötürüde ayakta alkislarım.7 ye santos u sat 3 e ziegleri al çok yerinde bi hamle olur santos un ucuza gidişini unutturur. Önümüzde iki kritik tarih var biri 31 ağustos avrupa da transferin son günü, bizde kalıcak topçular o gün şekillenir.Diğeri 5 eylül bizde transferin son günü, transfer olacaksa o güne kadar vakti var ki 31 ağustosdan sonra transferlerimizin gelme ihtimali daha yüksek avrupa piyasası kapanacak cünkü takımların elinde istemediği topçularını bize verme olasılığı artar.şimdilik bu iki tarihi beklemekte yarar var.Çünkü yobo ve ziegler isimlerinin anılıyor olması benim dünkü müthiş karamsarlığımı biraz olsun dindirdi.Eğer bu kadroyu korur 2 yada 3 takviyeyi yapabilirsek bu yıl yine ligde zirveye oynarız
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilerdeki belirsizlik yüzünden elden çıkartıyoruz acele etmeyin yerli oyuncularımızda çok iyi bize yeter
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alıntı:
Transfer dönemi bittikten sonra bonservisleri ellerinde olan bir sürü kaliteli futbolcu var.Onlar için açılan ek süre mevcut.Koşa koşa geleceklerdir. Bu sene bizim senemiz olacak. Taştan fincan oyacaz. Hedef en yakın rakibe 19 puan fark atmak play off'u genç takımla oynamaktır. Türkiye Lig'ini yeneceğiz. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
türkiyenin en iyi yerli futbolcuları bizde
artı gs nin yeni takım olduğunu biliyoruz daha ilk maçta çuvallayacaklar göreceksiniz artı lig bu sene artık çok daha farklı geçecek sahada yok artık öle hatır şikesi falan her kesi döt korkusu bekliyor tüm futbolcular tüm takımlar fener dışındaki büyük takımlarada fenerbahçeye oynadıkları gibi çatır çatır oynayacaklar hakemlerde artık hakem gibi kararlar verecekler
|
|
|
#7 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Alıntı:
))
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 18
![]() |
arkadaşlar forumdaki başka bir konudada belirttim,buradada tekrar ediyim müsadenizle
1.VOLKAN-GÖKHAN-SERDAR-JOBO-ZİEGLER-DİA-TOPUZ-EMRE-STOK-ALEX-NİANG 2.SERKAN-ORHAN-BEKİR-BİLİCA-CANER-SEZER-BARONİ-SELÇUK-UĞUR-ÖZER-SEMİH kadrodaki gençlerde cabası..emin olun bu kadro ligin tozunu atmaya yeter,bu hırsla bizi kimse tutamaz çocuklar yine ŞAMPİYON FENERBAHÇE (herkese ve herşeye rağmen) |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Alıntı:
ve ligi değil hem kupayı hem ligi açık ara şampiyonlar ligindede çeyrek finali görebilicek bir kadromuz vardı şimdi ligi insan umursayamıyor tabi böyle olunca
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|