Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 19-10-2011, 09:31   #1
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road
Standart Hakem Mersin'in Bariz Penaltısını Vermemiş

HTSPOR
Spor Toto Süper Lig’de ilk 6 hafta geride kalırken ‘hakem eleştirileri’ de yavaş yavaş artmaya başladı. Özelllikle önceki gün oynanan Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçında Halis Özkahya’nın Bekir İrtegün’ün topa elle müdahalesini penaltı olarak değerlendirmemesi gündeme oturdu. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, HABERTÜRK’e hem Özkahya’nın hatasını hem de hakemlerin genel performansını değerlendirdi. Halis Özkahya’nın görmediği penaltı için, “Siyahla beyaz kadar net bir hata yaptı Halis. Notu 8’in altında gelecek ve otomatik olarak ceza alacak. 2 hafta maç vermeyeceğiz” dedi.

‘DURUŞ HATASI YAPTI’
Namağlu, penaltı pozisyonu dışında Özkahya’nın gösterdiği yönetim için de şunları söyledi: Ancak penaltı pozisyonu dışında Halis Özkahya’nın çok güzel bir yönetim gösterdiğini söyleyebilirim. Tek bir hatası var ancak o tek hata her şeyi berbat etti. Onun seviyesindeki bir hakem bu pozisyonu görmeliydi. O pozisyonda 5-6 metre önde olması gerekiyordu. Duruş hatası yaptı. Havanın çok kötü olduğunu da unutmayalım. Gözüne su kaçmış olabilir, salise farkı pozisyonu görmemesine neden olabilir. Hakemler bazen kendilerine çok güvenip kendilerini dev aynasında görüyorlar.

Her hata F.Bahçe lehine değil
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, hakem hatalarının Fenerbahçe lehine rastladığı eleştirilerine de yanıt verdi. Orduspor maçında Caner’e Stancu’nun ceza alanında yaptığı müdahalenin, G.Antep maçında Danny’nin topa elle müdahalesinin penaltı olduğunu, Sarı-Lacivertlilerin Manisa maçının son dakikasında attığı golün de ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldığını hatırlatan Namoğlu, “Fenerbahçe aleyhine de hatalar oluyor. Örneğin Yunus Yıldırım’ı da F.Bahçe aleyhine yaptığı hata nedeniyle dinlendirmiştik” yorumunu yaptı.

Genç hakemler göreve
Bünyamin Gezer’in hakemliği bırakmasının ardından MHK’nın genel durumunu değerlendiren başkan Yusuf Namoğlu, gençlere mesaj gönderdi. Namoğlu, “Kadromuz çok dar. Bu nedenle sıkışıyoruz. Genç hakemlere yol vereceğiz. Kutluhan Bilgiç, Mete Kalkavan, Volkan Bayarslan gibi genç hakemler bundan sonra daha sık görülecek” diye konuştu.

4 büyüklerin maçlarından önce kamp
Hakem hatalarını en aza indirmek için çareler arayan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, yeni bir uygulamayı da devreye sokacak. Bundan sonra 4 büyüklerin maçlarında düdük çalacak hakemler, karşılaşmalardan önce kampa alınacak.
haberturk

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-10-2011, 10:40   #2
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

kesinlikle mersinin penaltısı güme gitti ama mersinde sahada 8 kişi kalmalıydı
Eski 19-10-2011, 10:51   #3
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
MURAD is on a distinguished road

Şu mantığa sinir oluyorum: Neşmiş rakibin penaltısı verilmemişmiş eee tamam okey verilmemiş doğru. Fenerbahçe haksız 3 puan almışmış. Ulan bu mantığa sahip insnlar futbol mutbol izlemesin gitsin çizgi film izlesinler. anki 1-1 den sonra fenerin puan kaybedeceği garanti. Fener bir araba gol kaçırmış 1-1 ken bakalım kaçıracakmı? Ne yani 42.dakikadaki penaltı atılıp golle sonuçlansa hakem maçımı bitirecek? Allahım sen böyle düşünceli embesillerden bizleri muhafaza et yarabbim!!
Eski 19-10-2011, 14:12   #4
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

ülkedeki gücümüzü kaybettik
Manisa maçının hakemi çıkıpta Fenerbahçe'nin hakkını yedim deme ihtiyacı duymuyor
ama bu adam çıkıpta Mersin'in hakkını yedim deme ihtiyacı duyuyor çünkü adamlar heryerde bunu konuşuyor
bize olunca iki tane Fenerli yazar konuşuyor o kadar

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-10-2011, 14:59   #5
ismailcandir38
Eski Açık
Futbolcu: 3- Roberto Carlos
ismailcandir38 is on a distinguished road

fenerbahçe aleyhine birtane penaltı verilmemişte ne olmuş türkiyeyi ayağa kaldırıyorlar fenerbahçenin lehine verilmeyen onlarca penaltılar ne olucak o zaman hiç sesleri çkmıyor ama.
ismailcandir38 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-10-2011, 15:08   #6
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

gs nin lobisi tüm hızıyla çalışıyor.özellikle fanatik galatasaraylı fatih altaylının gazetesi televizyonu ve kanaltürk tele6ol programı kamuoyunu çok güzel yönlendiriyorlar.hakemleri baskı altına almaya başladılar bakalım sporda şiddet yasası sadece taraftaramı uygulanıyor.basına medyaya yokmu .dikkat ediyorum tv deki spor programlarının çoğu spordaki özellikle futboldaki şiddeti körükleyici programlar yapıyor yaptıklarıda yanlarına kar kalıyor.bir savcı çıkıpta bunların tozunu ne zaman atıcak merakla bekliyorum.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 19-10-2011, 18:14   #7
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Atın hakemi de içeri.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama