|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
![]() Fenerbahçe Ülker, eski basketbolcusu Hakan Demirel'i yeniden renklerine bağladı. NTV Spor'un son dakika bandıyla geçtiği habere göre; Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, eski oyuncusu Hakan Demirel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2005-2007 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen 25 yaşındaki basketbolcu böylece yeniden eski takımına dönmüş oldu. Geçen sezon Erdemirspor kadrosunda bulunan Hakan Demirel, 30 maçta ortalama 28 dakika sahada kalmış ve maç başına 11 sayı-1.9 ribaund ve 3.4 asist ortalamaları tutturmuştu. Tofaş altyapısından yetişen Demirel, 2005-2008 yılları arasında 3 sezon Fenerbahçe'de oynamıştı. 2006'da Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli takımımızın oyun kurucusu olan Hakan, aynı yaz Dünya Şampiyonası'nda altıncı olan takımın da formasını giymişti. Sporx
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,160
![]() |
Son 15 gündür gelişen malum olaylardan sonra muhtemel bir küme düşme olayı sadece futbol takımını değil,diğer branşları da etkileyecek,zira futbol şubesinden diğer branşlara ciddi para aktarılıyordu,FB Ülker’in bütçesinin tamamı Ülker tarafından karşılanmıyor,azınsanmayacak bir kısmı da kulüp bütçesinden karşılanıyor, Efes’in transfer piyasasını altüst ettiği,GS ve TT’nin çok ciddi hamleler yaptığı bir ortamda FB Ülker’in sönük kalmasının en önemli sebebi de budur,Hakan Demirel transferi de bu bağlamda değerlendirilebilir,bence kendi açısından hata yapmıştır,Avrupa’da oynama şansı sıfır,Türkiye’de fark olduktan sonra oynayabilir,daha fazla oynamak mı yoksa para mı ikileminde kalmış,parayı tercih etmiş,yine de hoşgeldin diyorum,bu arada Doğuş Balbay tercih edilemezmiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum,zira Efes Huertas’ı alırsa Doğuş’u da Efes’te Hakan’ınkine benzer bir son bekliyor olabilir.
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
![]() |
ilk cümlelerinden yola çıkarak şöylede düşünebiliriz o zaman,her hangi bir ekonomik sıkıntıda satılacak yabancılara önlem olarak tanıdık bir Türk oyuncuyu almak mantıklı olmuş
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
iyi yapmışız. ukiç sakatlanmış. kadroyu geniş tutmakta fayda var
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
çok yetenekli sahayı görüş yönü pası ama hepsi yetenek bir türlü kendini geliştiremedi.
Aydın Örs zamanında çok şans verdi ama hepsini heba etti. ya arkadaş şutunu geliştireceksin bir. ben senin yerinde olsam sabah akşam salondan çıkmam şut atarım. bir daha bu şansı buldu umarım iyi değerlendirir
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
![]() |
bu adamın en büyük sorunu sağ elini kullanamıyor
tek ellede guard olmak çok zor doğal olarak
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben çok severdim bu adamı sevindim açıkcası gelmesine çok yetenekli sahanın her yerini görüyor maşallah
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Başkaları Kobe'nin peşinde be abi ya!!!
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
dünyadaki hiç bir büyük klup böyle NBA in büyük oyuncularının peşinde değiller.
çünkü bunlar uzun vadeli işlemler değil beşiktaş daha düne kadar 3 basketbolcusuna parasını ödeyemiyordu. allen iverson gelirken de herkes of üf yaptı tabi Kobe farklı bir oyuncu tek başına maç alabilecek bir oyuncu. ama kısa vadeli olaylar bunlar ayda 1,5 milyon euro dan bahsediyorlar.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|