|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Alex de kim?'
"Ben Barça'da, Real Madrid'de oynadım. Alex'in forma giydiği en büyük takım Fenerbahçe. Karşılaştırılmamız bile çok komik!" G.Saray'ın eski efsane futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, DigiSport kanalında katıldığı 'Regele' isimli spor programında, Türkiye'de kendisinin Alex ile kıyaslanmasına sert tepki gösterdi. Futbolculuğunda unutulmaz efsane olduğu Galatasaray'da 2 kez de teknik adamlık deneyimi yaşayan Hagi, eski öğrencisi Arda'nın, "Alex iyi bir oyuncu ama Hagi ile kıyaslanamaz" şeklindeki açıklamasının ardından yeniden alevlenen tartışmaya sert ifadelerle katıldı: "Alex de kim? Onun formasını giydiği en büyük takım Fenerbahçe. Ben ise Barcelona'da, Real Madrid'de oynadım." CV'LERİMİZE BAKILSIN Digisport kanalındaki 'regele' isimli programa katılan Karpatların Maradonası, Arda'nın sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Alex iyi bir oyuncu. Fenerbahçe'ye çok şey kazandırdı. Ama o sadece Türkiye'de var. Onunla beni kıyaslayanlar önve CV'lerimize bakmalı. Avrupa'da Alex'i tanıyan, beni de tanımayan yok. İkimizin karşılaştırılması bile son derece komik!" dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Onun icin Brezilyada Alex dernekleri var, ama Romanyada sen nefret edilen birisin.
Alex bu dunyada her takimda oynar, sukur ki benim takimimda oynadi. Ah bir de Kezman, Guiza gibi kazmalarla senelerini harcamasaydik diye yanarim hep.
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
sen ekmeğini yediğin seni hagi yapan klubün taraftarına hırsız diyen bir adamsın.
Alex ise forma giydiği takımın ülkesini bile benimsemiş karakterli büyük bir oyuncu her real de barca'da oynayan oyuncu diğer takımlarda oynayan oyuncularda iyi diyemeyiz mesela
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Alex tam bir profosyonel, iyi bir baba, iyi bir insn, çevresine karşı daima saygılı, rakibinede taraftarlarada!!!! her zaman hoşgörülü, örnek bir sporcu.
Hagi efendi alex'ten iyi futbolcu olabilirsin belki ama asla onun gibi bir insan olamazsın. Vesselam o senden milyon katlı daha değerlidir........
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
![]() |
Üstelik şu kendini beğeniş açıklamaların bile ne kadar iğrenç bir insan olduğunun kanıtıdır...
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
![]() |
Ne futbolcular gördüm üzerinde forma yok, ne formalar gördüm içinde futbolcu yok!!!!!!!
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 67 Mesajlar: 453
![]() |
İnsanlar vardır,sevgiye layıktır.
İnsanlar vardır,sevginin yücesini versende AŞALIKTIR. Senin gibi Romen cingenesi. KÖPEĞİN SADAKATI, SAHİBİNCE TAKTİRE DEĞER, İNSAN OĞLU SEVİLMEZ,KÖPEKLEŞİRSE EĞER.
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Doğru söylemiş. Hsgi'nin literatürü ile Alex'in literatürü farklı. Alek tarsftara hırkız diye bağırmaz hiç!
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Ulan bu herif İspanyada yedek oturdu pasa.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
Real Madrid'de Baliç de oynamıştı...o zaman Gervinho ile kıyaslanamaz kesinlikle...
senin gibi aptal bi adamın dünyaya bakış açısı da bu kadar olur zaten...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|