|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Gyan Geliyor
Dünya Kupası’nda müthiş bir performans sergileyen Gyan ve kulübü Rennes ile anlaşan yöneticiler, bir iki gün içinde transferi açıklayacak Kezman’dan sonra Güiza’dan da beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, aradığı golcüyü Gana’da buldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “İyi şut atabilen, dripling yapabilen, hava toplarında etkili merkez bir santrfor istiyorum” görüşü doğrultusunda harekete geçen Sarı-Lacivertliler, temasa geçtikleri adaylar içinden Gana Milli Takımı’nın golcüsü Asamoah Gyan’da karar kıldı. Güney Afrika’da düzenlenen 2010 Dünya Kupası Finalleri’nde ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle dikkatleri çeken 25 yaşındaki golcüyle bir süredir temasta bulunan yöneticilerin, kesin anlaşmaya vardığı belirlendi. Fransa’nın Rennes takımında forma giyen Ganalı oyuncu, 47 maçta 14 gole imza koymuştu. Gana Milli Takımı’nda ise 43 karşılaşmada ağları 22 kez havalandıran 25 yaşındaki futbolcu, Güney Afrika’da ise 3 gol atmıştı. Belçika kampına gidecek Rennes’in bonservisi için 10 milyon Euro istediği Asamoah Gyan için yürütülen görüşmeler sonunda 6 milyon Euro’da anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Birçok kulübün transfer listesinde bulunan Ganalı yıldızın transferinin bir iki gün içinde resmen duyurulması bekleniyor. Asamoah Gyan, sözleşme imzaladıktan sonra Fenerbahçe’nin Belçika kampına katılacak.
|
|
|
|
#2 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
6 milyon ise çok iyi.10 milyon gibi bir para olsa pek hoşnut olmazdım sanırım.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
6 milyona Gyan'ı alacaksak çok iyi bir transfer olur,
Stoch'ta olduğu gibi, Sanırım ders aldı yönetim SONUNDA.
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Dünya Kupası'nda Gana Milli Takımı'yla yıldızlaşan Asamoah Gyan, şu sıralar Fenerbahçe'nin en ciddi şekilde ilgilendiği oyunculardan bir tanesi. Peki Gyan aranan kan mı? Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıllardaki oyun yapısına baktığımızda özellikleri hız ve derin koşular olan futbolcuların sisteme uymadığı ve bu oyunculara gereksiz paralar harcandığı sık sık konuşuldu. Gyan'ın ise bunlardan fazlası yok eksiği var. Gücü ve milli forma altındaki isteğiyle her ne kadar ilgi çekici gözükse de, Gyan'ın son vuruşları Güiza'dan iyi değil. Ayrıca nokta santrafor olarak oynarsa büyük bir fiyasko olur.
Fener'in ilacı olabilecek isim ise Milan'da. Huntelaar'ın Fenerbahçe'nin aradığı kan olduğu gerçek. Sırtı dönük futbolu, karşı karşıya pozisyonlardaki bitiriciliği, oyun zekası ve pozisyon bilgisine, künyesinde Real Madrid ve Milan gibi iki devi de ekleyen Huntelaar 26 yaşında ve futbolunun baharını yaşıyacak çağda. Eğer sarı lacivertli takım onunla anlaşabilirse, takıma büyük değer katacağı kesin! (alıntı - aynen katılıyorum)
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Gyan bana kalırsa son vuruş olarak Güiza'dan çok daha iyi,
Topa gerçekten güzel vuruyor bana kalırsa, Güiza'dan 10 kat daha güçlü, Güiza'dan 10 kat daha dayanıklı, Fiziksel özellikleri sayesinde savunmayı alt üst ediyor, Çok zorluyor yani stoperleri olağanüstü gücü sayesinde, Ayrıca henüz 24 yaşında, Kapris yapmayacak karakterli adam, Formasını sıktığında musluk gibi ter akıtacak adam. İstatistikler: Fransa liginde 29 maç 13 gol 5 asist Afrika kupası 5 maç 3 gol 1 asist 4 maç 3 gol Kupada 5 maç 3 gol 1 asist Toplam: 43 maç 22 gol 7 asist Bana kalırsa istatistikler de iyi.
|
|
|
#6 |
|
kadıköyün boğası #9
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 548
![]() |
ama bunun hakkında defalarca yalanlama yapıldı.
ayrı ayrı gazeteler için ?
|
|
|
|
#7 |
|
ATLANTiS
Üyelik tarihi: Jun 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 29 Mesajlar: 109
![]() |
robinho ne oldu hocam?
))
O gözlerde derin bir hüznün ateşe verilmiş şehirlerini görüyorum" seviyorum yağmurdan askerlerini" yangın yerinin korkak otları gibiydi içimde yaşattıklarım" ıslak kaldırımların soğuk sokakların tadında özgürlük Ve ben şimdi çıplak ayaklarımla koşuyorum kağıt helva şeker tadında aşklara... |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
seni üzmemek için almaktan vazgeçtik bilader
|
|
|
#9 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
bence duyduklarımızdan okuduklarımızdan yanı yazılanlardan cok daha başka bir isim gelecek..ama acıkcası fıkrımı belırtırsem bu transfer olursa cok yararlı olur.ama zannetmıyorum
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
|
|
|
![]() |