Oyuncularımızdan Gürhan Gürsoy, kendisi gibi Bulgaristan Mestanlı kökenli olan ve geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nu, Bakırköy Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.
Gürhan Gürsoy, takımımızın sabah gerçekleştirdiği antrenmandan sonra, yanlış ilaç kullanımından dolayı aniden fenalaşan ve tedavi altına alınan Naim Sülelmanoğlu'nu ziyaret etti. Durumunun iyiye gitmesi nedeniyle yoğun bakımdan servise geçen Naim Süleymanoğlu'nu hasta yatağında ziyaret eden Gürhan Gürsoy,
"Naim ağabey ile dostluğumuz çok eskiye dayanıyor. İkimiz de Bulgaristan'ın Mestanlı kentinden Türkiye'ye göç ettik. Naim ağabeyin; benim profesyonel futbolcu olmamda da büyük katkıları var, Türkiye'de profesyonel olarak futbol oynadığım ilk takım olan Adanaspor'a transferimde büyük katkıları ve yardımları olmuştu. Kendisiyle sık sık görüşürüm. Rahatsızlığına çok üzüldüm ve ilk fırsatta ziyaret etmek istedim" diye konuştu.