|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Güiza sorun mu?
Yazan: Selçuk Yula Güiza F.Bahçe'de büyük sorun ve artık o da bunun farkında. Ne huzuru kaldı, ne de geleceği için bir ışık. Hem önemli puanlar getiren goller attı hem de önemli puanlar kazandıracak goller kaçırdı. Aslında bunlar golcüler için normal şeyler ve hoşgörüyle karşılanır. Ama beklentiler büyük olunca eleştiriler de çoğalıyor. Tuhaf yorumlar Güiza bence çok büyük parayla gelmenin kurbanı oldu. Mesela Beşiktaş'a, G.Saray'a attığı gollerden sonra üzülenler, hatta "Tüh ya golü attı, yine oynayacak" gibi tuhaf yorumlar yapanlar bile oldu. Aragones döneminde takım tel tel dökülürken, hedef tahtası seçildi. A.Gücü'ne 2-2 iken son dakikada attığı gol, hemen arkasından Trabzon'da 1-0'a getiren golle ilk devreyi kapattı. 2. devreye de 1-1 giden Denizli maçında son 5 dakikada Özer'e attırdığı ve kendi attığı golle skoru 3-1'e getirip, lige büyük bir moralle başlamasına rağmen yine yaranamadı. Medyaya tribünler ve Daum da ayak uydurunca, D.Bakır ve Manisa maçlarında en formda olduğu dönemde formayı Semih'e bıraktı. Beraberliğin zor kurtarıldığı her iki maç ta da kaleye doğru dürüst gidilememesine kimse ses çıkarmadı. Şampiyonluğun kaçmasını Trabzon maçına bağlayanlar bu maçlarda eleştiriyi doğru yapabilselerdi çok şey değiştirdi ama yorumlar objektif olarak yapılamadı. Çünkü, kendilerini tekzip edemediler. İspanya, Almanya, İngiltere ve İtalya Ligi gol krallarını almaya çalışın bakalım ne isteyecekler? Yahu şu ülkede 3-4 gol atan Sercan'a 15 milyon euro bedel biçiyorlar. Şu bir gerçek ki Güiza artık Kocaman'ın başında Demokles'in kılıcı gibi sallanmaktadır. Onu oynatması imkansızdır. Medya ve tribünlerin ilk şartı Güiza'sız bir F.Bahçe'dir. Geriye Semih ve Gökhan kalıyor. İkisini de beğeniyorum. Hoca olsam ikisini de ilk 11'de oynatırım. Zaten forvet arayışlarını anlamak çok zor. Bu ne perhiz?.. Faturayı hep Güiza'ya kesenlerden hep yazdıkları gibi "Tek forvet Semih'tir. Transfere gerek yoktur" diyecek bir babayiğidin çıkmasını bekliyorum. Nasıl olsa tek sorun Güiza değil miydi? Eee o zaman "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" demeyelim mi arkadaşlar? ajansspor.com
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,856
![]() |
Eee peki yani sonuç nedir?Kalsın mı,gitsin mi diyor Selçuk?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Evet sorun Guiza! Semihin formsuz olmasinin sebebi Daum! Oda neden kaynaklaniyor Guizadan!
|
|
|
#4 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
her bakımdan sorun bana kalırsa..ne ıyı bır oyuncu ne zeki bir oyuncu ne kabiliyetli..bunun yanında benım fıkrıme gore aldıgı para bonservisi vb.. takımdakı cogu oyuncuyu rahatsız edıyor
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,856
![]() |
Ona bakarsan,Chelsea,Real,Barça,MAnu vs gibi takımlarda da bazıları,diğerlerinden kat be kat fazla alıyor.Neden biz de farklı olsun?Neden onlarda rahatsızlık olmasın da,bizde olsun?Herkes haddini bilmeli;hiç kimse eşit değildir!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selçuk Yula yazmış olmak için mi yazmış bunu? Soru mu bu da.
Adam neyi eleştirdiğini bile bilmiyor bence.
|
|
|
|
#7 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
olaya pek boyle bakmıyorum..soyle bısey soleyebılırız: saydıgınız takımlar dunyanın en buyukleri ve bu takımlarda olmak ıcın ınsanlar hayatlarını bıle feda eder..bu yuzden senede mılyondolarlar alan messiyi takip eden futbolcular onu kıskanmaz onun ızınden gıder..cunku messiye hayrandır hepsi ve aldıgı parayı degil oynadıgı oyunu takip ederler..messide aldıgı parayı sonuna kadar hak eder...ama bız de durum boyle degıl cok daha farklı..aldıgı paranın bir gıdım mıktarını hak etmeyen futbolcunun bonservisi bu kadar fazla olunca ıster ıstemez problem oluyor..yanı ben şahsen gokhan gonul olsam amacım "guiza gibi" olmak degıl guizanın kuyusunu kazmak olurdu..acıkcası haksızda olmazdım. yanı aradakı fark bu
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
Alıntı:
bu güiza için geçerli değil cem abi takımda aldıüı parayı hak etmeyen adamların başını çekiyor. istekli ama kalitesiz adam. guizada haddini bilmeli
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Aziz Yıldırım kalsın dedi. Selçuk Yula da aynı fikirde.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|