|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Guiza, Forma Bekliyor
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, şampiyonluk yarışında takımına katkı sağlamaya hazır olduğunu söyledi. Sakatlığı düzelmesine rağmen kadroda yer bulamayan Güiza, FBTV'ye yaptığı açıklamada, antrenmanlarda bütün gayretiyle çalıştığını ifade ederek, ''Takımıma katkıda bulunup, kupayı kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım'' dedi. İspanyol futbolcu, sürekli kazanan bir takımları olduğunu vurgulayarak, ''O kadroyu bozmak da zor. Onlara büyük saygı duyuyorum. Ancak ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmaya, antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğim. İnşallah ben de gelecek maçlarda süre alır ve şampiyonluğa giden bu yolda arkadaşlarıma yardımcı olabilirim'' diye konuştu. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Güiza, ''Özellikle fizik anlamında çok iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Önümüzde Bursaspor maçı var ve biz o maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Çok iyi bir çalışma ve arkadaşlık ortamımız var. Umarım Bursaspor karşısında da istediğimiz futbolu sahaya yansıtabiliriz'' ifadelerini kullandı. Kaynak AA
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
şampiyon olalım kutlama yaparken anonsta Guiza diye bağırsın adam herkes ayakta
lasın bizimde vicdanımız rahatlasın onunda içinde upte kalmasın küfür yiyerek gitmesin
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Forma istemek en doğal hakkın. Ama 3 kuruşa 5 köfte yok.
Gidip Feneriumlardan orjinal bi forma al kendine. Hatıra bulunsun
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Bir kaç kere oyuna girecek zaten.Seyirci her şeye rağmen adamı seviyor çünkü görgülü adam.Kulüp transfer taksitlerini düşürmeyi önerince kontratımda kontratım isterim paramı diye görgüsüzlük yapmadı birileri gibi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
[I]
![]() |
Ben hala yıllık 3.5 milyon € alıyor diye biliyorum ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
![]() |
![]() ![]() |