|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
800 küsür dakikadır gol yemeyen bir Fenerbahçe ve 9 maçta 25 puan.
Son 9 maçta Bursa 20, Beşiktaş 16, Galatasaray 14 puan almış. Baros son 4 maçta 5 gol atmış, Jo’nun 16 maçta 3 golü var, Dos Santos’un daha golü yok. Beşiktaş’ta 25 kişi toplam 38 gol atmış, Messi-Ibrahimovic ikilisi 45 gol atmış. İlk 8 takımın kendi aralarındaki maçlarda Fenerbahçe 13 maçta 25 puan almış, Galatasaray 17. Bunun ismi 4-3-3 veya 4-4-2 değil. Bunun ismi 2 x 2 = 4. Sezon başında söylemiştik, “Herr hauzun dibi einıdır”. Yani Daum çok akıllıdır. 2004’de Otto Rehhagel-Yunanistan ilişkisi ne ise şu an Daum-Fenerbahçe için odur. Tabi ki Volkan-Bilica-Lugano-Selçuk-Alex’in katkısı ve Topuz’un 10 milyon Euroluk koşuları tartışılmaz. Yukarıda aynı zamanda hayalimdeki takımda görmek istemediğim 7 adamı da yazdım. Fakat bir adam var. Onun altını-üstünü çizmek lazım. Emre Belezoğlu. Bu sene Fenerbahçe şampiyon olursa, kupanın bir kulbu Emre Belezoğlu’nda olmalı. Emre’nin özelinde, takıma katkısını golle veya asistle değil şöyle anlarsınız; Emre gelmeden önce Fenerbahçe’de maç başına 10 adet faul-tekme-tekmeye kafa-kavga-küfür-itiraz-itiş kakış-tokat vardı, şimdi 1000. İster beğenmeyin, ister nefret edin, çeşitli mevkilerde en az 4 tane daha Emre’ye ihtiyaç var. Ve averaj. Oldu ya, şampiyonluk genel averaja kaldı. Eğer şampiyonluk giderse, bu 5 gol fark sırasında, Semih-Gökhan Ünal dururken, Güiza’da ısrar edilmesini bana kim-nasıl açıklayacak? İşte bu dönüyor, Denizli’deki son maça geliyor. Daum “O olay bir daha olmaz” demiş. Allah’tan ben o sıralar yazı yazmıyordum. Allah’tan. Son istatistiğimiz; Güiza 9, Ivankov 4 gol. Güiza facktorü… Bunun ismi de istatistik değil. Otistik. Daum da zaten bu Güiza için duygusal demiş. Allah’tan ben öküzüm. Allah’tan… www.emrahoner.com
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
estağfrullah fatihcim sen neden öküz olasın
bazı şeyleri şampiyonluktan sonra yazacağım
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
|
|
|
|
#4 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
"Yukarıda yazan 7 futbolcu" demiş ama ben saydım 6, ayrıca Alex, Lugano ve Volkan'ı hayalindeki takımda görmek istememesi bir tür şaka falan mı yoksa ben mi yanlış anladım durumu? :?:
Bir de sevmesem de Emre'nin soyisminin yanlış yazılmasını istemem ki birçok kişi tarafından bu şekilde yazılıyor ve telaffuz ediliyor (maç spikerleri tarafından bile). Doğrusu Belezoğlu değil Belözoğlu'dur. Genel anlamda yazım kurallarına fazlasıyla takan biri olduğum için belki bu da beni bu kadar rahatsız etmiş olabilir.
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Emre'nin hırsı ve istekli oyunu takımı da ateşleyici faktör oluyor. Ben Yind de Emre' nın bir orta saha oyuncusu olarak yeterli hücum katkısı yapamadığını düşünüyordum. Faka Selçuk'un takıma yerleşmesi orta saha direncini arttırıp defansı rahatlatınca, Emre daha fazla one oynamaya başladı. Bence bu olay sezon içersinde yapılan bir devrimdir. O zamandan beri takım gol bile yemiyor.
Güiza konusuna hiç girmek istemiyorum. Çünkü aklımdan geçenleri yazmaktan kendimi alamazsam beni banlarsınız.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Peki size büyük bir sır
![]() LİG TV , Fenerbahçe'ye , GUIZA'yı oynattığı için açıktan 30 milyon dolar veriyor... Neden mi??? O olmasaydı ligi en az 4-5 hafta öncesinden bitirirdik ve adamlar yeni üye kayıdı alamazlardı şimdi lig heyecanı son haftaya kadar taşınıyor öyle değil mi???
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Faktör değil o fucktör fucktör.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|