|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Semih'e kızıyorsunuz TFF'ye başvurdu diye
Şu amelenin olduğu yerde siz yedek kalsaydınız çoktan kafayı yemiştiniz Ben olsam çoktan s..tiri çekip basıp gitmiştim bu kulüpten Semih yine edepliymiş Ama Semih denen gerçek Fenerliler bu taraftara çok Onlara her fırsatta takımı satabilecek beyanatlar verip Maçtada tüm pozisyonların içine s.çan bir adam müstehak Ve buna rağmen her maç 11'de oynayan Haftalar öncesi ıslıklanması gerekirken bu protestoyu haftalar sonra yaşadığında Yedek kulübesinde küçük emrah gibi ağlayan Sonrada adına sorry siteleri açılan kazmalar müstehak bu taraftara İçine ettiği maçlardan çıkarken bile lanan bir adam buYemin ediyorum her b.ku layan İngilizler bile bu kadar lamazdı bu kazmayı
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Pi sayısını bile sıfırlıyor bu adam.
0x3,14=0
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,855
![]() |
Guizadan pipi bile olmaz!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
o bi defa yedek kulübesinde ağlamış
ben yaklaşık 70 maçtır evimde ağlıyorum gören varmı. başıma ağrılar girdi maçtan sonra hala geçmedi şimdi bunları yazarken bile başım felaket ağrıyo.bugün okula bile gitmedim maça rahat bakıyım diye 15.45'i zor getirdim.sonra ne oldu neyle karşılaştım sanki.güiza efendi 90 dakika sahada kaldı ve malum hareketleri tekrarladı.maç boyu günahkar oldum.semihe acıdıgım kadar başka bişeye acımamışımdır şu hayatta. adam milletin içinden geçerek çalım atmaya çalışıyo,bi şut atıyo eminim antremanlarda böyle şut atmıyodur. alex pas atıyo attıgına pişman oluyo.bilica efendi sıkışınca topu güizaya şişiriyo sanki bi halta yarıyomuş gibi. inşallah bu kazma şampiyonluga malolmaz tek temennim bu. yoksa aziz başkanla daumla beraber güiza da elele tutuşup ispanyanın canary islands bölgesine tatile gitsinler bidaha da türkiyeye giriş yapmasınlar
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Semih konusunda söylenicek bir söz kalmadı artık,yedik yedik bitirdik adamı
Guiza hakkındada ne söylenilebilirki aslında
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Semih şu saatten sonra cincona bile gitse
Kendi adıma söylüyorum,kızarsam terbiyesizim
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Alıntı:
![]() ben Semih'in yerinde olsam kendimi tutamaz sahaya girer gırtlağını sıkardım
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Guiza demek bu ligin son haftaya kadar heyecanı demek...
Haksızlık ediyorsunuz... O olmazsa 4-5 hafta önce lig bitmişti... |
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|