|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Artık şu kesinleşti ki Guiza denen adam ne yaparsa yapsın 11'de
En azından sezon sonuna kadar bunun böyle olacağı aşikâr Bu durumun nedenide beyzadeyi milli takıma seçtirme gayreti Seçildikten sonrada balına-şansına birkaç gol atması Gol atıncada piyasasının yükselmesi Piyasası yükselincede (inşallah) satılması Amaç kulübe giren 14 milyonluk kazığı çıkartmak sanırım Lakin düşünmedikleri nokta şudur ki; Bu 14 milyonluk kazığı çıkartayım derken Şampiyonluk için harcanan 100 milyonu çöpe atabilirler Adama piyasa yaptıracaz diye imanımız gevredi Gol atmasından vazgeçtim,5 metre yanındaki adama pas veremiyor Top indiremiyor,ikiye bir yapamıyor,çalım atamıyor,rakibi geçemiyor Daha da saymayım yapamadıklarını,sabah olur Uzun lafın kısası bu Guiza ısrarı sadece Daum'un işi değil Aziz beyde sanırım bundan haberdar olmalı (ki bence direk onun talimatı) Durum böyle olunca kalan 3 haftada Allah hepimize sabırlar versin ÖNEMLİ NOT : Geçmişte örnekleri olduğu için belirtmek isterim Şimdi bu Guiza milli takıma seçilir ve orada da 2-3 tane yazarsa Bunu isteyen 4-5 kulüp çıkarsa tek korkum kıymete binmesidir Aziz başkan çıkıp da bu golcü satılır mı derse işte o zaman s..tık
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
çözülmez !
sebebide denklemin içine taraftarda girdi,bu adam her maç landığı sürece bu denklem çözülmez,yani Guiza'nın bilerek oynatıldığını düşündükleri için morali yerinde olsun Dünya Kupası'ında parası arttsın diyemi lıyorlar sadece futbolcumuz olduğu içinmi lıyorlar acıdıkları içinmi lıyorlar bilmiyorum bence en büyük denklem bu
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oynatmayız çözülür
eğer son üç maç oynatırsak çok korkunç olabilir durrumumuz daumun aynı hataya 2 nci kere düşeceğini sanmıyorum enazından artık birileri guiza konusunda daumu durduracaktır
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
yahu ben guiza yı sene başında destekliyordum ama bu kadar da kaçırılmaz ki yav.
golcü gol kaçırır itirazım olmaz ama her maç her maç nereye kadar. yani zamanında kezman yüzünden şampiyonluk gitti şimdi de guiza yüzünden gitmesin. şampiyonluk milyon dolarlardan daha değerli
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
YOLDA BELDE KARŞIMA ÇIKARSA KAVAL KEMİĞİNE BİR TEKME ATARIM 3 HAFTA OYNAMASIN YETER
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,854
![]() |
3 e 5 e bakmadan bu adamı sezon sonunda satmak lazım.Eğer seneye yine takmda kalırsa,Aziz istifa etsin.Bu kadar inatçılığın lüzumu yok.Sezon sonunda bence diğer gitmesi gerekenler;artık yaşlanmış olan Deivid,Bilica(başımız derde giriyor onun yüzünden),Christian.Önümüzdeki sezon 4-5 tane genç ve çok iyi yabancı lazım.Bursadan Volkan ve Ozanı da aldık mı,tutulmaz oluruz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Geldiği günden bu yana bir iki maç dışında hep saç baş yoldurmad mı?bu adam.Bundan 1 miyon fazla kazanacak diye,şampıyonlar ligi gümbürtüye giderse,başkan hesap vermiyecek,fatura bakalım kime çıkacak.
yani,atlar tepişirken ,eşek kim olacak.Ama ağlamış suratlı hep kazanacak. |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
lamak -hangisi olursa olsun, bence yadırganmamalı. Zaten ülke Fenerbahçeliler ve diğerleri diye ikiye bölünmüş durumda. Şu zamanda ne kadar gereksizce ve abartılı olursa olsun mutluluk tabloları sergilemeliyiz. Nasıl ki rakiplerin içinde bir sorun olduğunda (yönetim-taraftar atışması, futbolcuların kavgası vs) biz mutlu oluyorsak, "beter olsunlar" diyorsak, onlar da şuan bizim camiamızda bir sorun çıksa da izlesek diye ellerini ovuşturuyorlar ve bizim bu uyumumuz her geçen gün onlara daha da batıyor. Daha dün hakan şükür stadyum programında bu konudan bahsetti. "Güiza gibi oynamayan bir futbolcuyu Fenerbahçe taraftarı ladı, ama o sırada takım öndeydi, eğer 0-0 veya yenik durumda olsalardı yine öyle larlar mıydı acaba?" dedi. Bu aslında camiamızdaki bu bütünlüğü çekememesinden kaynaklanıyor. Biz zaten gereken tepkiyi verdik, şu saatten sonra Güiza'nın kaderi bizim değil yönetim ve Daum'un elinde (ne yazık ki). O yüzden 3 hafta daha lamaya devam edelim derim ben.
|
|
|
|
#9 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Seneye Guiza bu kadroda olmamalı en doğru gerçek budur.
Zararına mı satarlar yoksa kar ederek mi satarlar o beni ilgilendirmiyor.Onu o kadar etmeyecek adama o parayı verenler düşünsün.Önlerinde düşünecek o kadar örnek var ki! Aragones,Josico,Maldonado vs..
|
|
|
|
#10 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Alıntı:
ları duyup tribüne bakarken resmen şaşırdı adam yani destek olalım da diğer oyuncular gibi olalım,yani Vederson'un pas attığında tüm stadın ayağa kalktığını hatırlamıyorum ben yada oyundan çıktığında
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|