|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Nerden başlıyacağımı bilmiyorum?
2 gündür susuyorum.Çünkü konduramıyorum hala.Kaldıramıyorum. Kendimi ilk kez bu kadar güçsüz ve çaresiz hissettim. 2. bir travmayı aklıma getirmek bile istemiyordum. 35 şut 35 ve 1 i gol.nasıl gol olmaz diyorum hala. Hala gidip gidip geliyorum. Sokakta yürürken herkes bana bakıyor sanıyorum. Maç saatine gelirsek 60. dakikadan itibaren ağlamaya başladım. Sinir boşalması yaşıyordum. Yine aynı kabus olacak diyordum. Lanet top girmiyordu çünkü. Ölüyordum her pozisyonda yeri öpüyordum. Allah ım adalet bu mu diyordum. Ve maç sonunda ölü gibiydim. Ağlamaktan heder oldum. Arkadaşlar teselli etmeye çalıştılar ama nafile. Maç esnasında oyuncular herşeyi yaptı. ama salak bir gol ile berabere kaldık. daum ve onu getiren yönetim suçludur. ama onların suçunu biz mi çekmeliydik Allah'ım. Ama babamın dediği gibi Allah çalışana verir bizim takım çalıştı olmadığına göre şeytanın parmağı var dedi. bir takıma 17 takım düşmansa bunda şeytanın parmağı var dedi. girmeyen o şutları başka şekilde nasıl açıklayabiliriz ki? maç sonrası çatacak yer arıyordum. sevgilime çattım ona bağırıp çağırdım. sinir krizleri geçirdim. boğazlarım indi. hala unutamıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum. ve eziklerin alay etmeleri başka bir boyut. hepsi ***********. kendileri bir b.k yapmış gibi. ama susturmak bizim elimizdeydi olmadı. Neyse çok doluyum ama uzatamadan soruyorum: Benim gözyaşlarımın hesabını kim verecek ?
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
kardeşim 30 yaşındayım beni babam sakinleştirdi ağlarken yanıma geldi sarıldı teselli etti.var mı bunun daha ötesi? evli barklı adamım babam geldi ağlama oğlum dedi.var mı bunun ötesi?allah bunların topunu bildiği gibi yapsın!!
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o şeytanın parmağıda guizaydı işte
guizayı en çok oynatmak isteyen kimdi yediği kazığı çıkartacağım derken taraftar kazıklandı guiza ağlamasın tabi taraftar ağlasın içine ettiğimin dünyasında
|
|
|
#4 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
ondan sonra çık basın toplantısında melih gökçek rüştü trabzon vs
oh ne ala memleket burdan söylüyorum galiba daum da görevde kalacak dediklerinden onu çıkardım rezalet azizbahçe olduk yazıklar olsun
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 1,362
![]() |
85 e kadar forvet sokmayan,Semih'i ısıta ısıta buharlaştırıp yerine Gökhan'ı alan,her maç sadece MAL gibi macı izleyen 85 den önce değişiklik yapmayan,gol atıp üstüne yatan DAUM verecek.
Daum'u bu takıma getiren,Güizaları,Kezmanları,Aragonesleri,Gökhan Ünalları,Bilicaları bu takıma getiren Aziz verecek !
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
malesef sıtkı kardeşim
biz ağladığımızla kalacağız |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
Alıntı:
melih gökçek rüştü vs kendisi haricinde bu dünyadaki herkes suçludur ağlayalım ancak Allah görür
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 1,362
![]() |
Ne yazıkki...
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
benim içimi en çok kötü yapan şimdi yeni sezon hazırlıkları cart curt yahu 1 gol yüzünden bir sezon gitti yemişim yeni sezonu maç sonunda çalılıkların üzerine uzanmıştım gökyüzüne bakarken dalga geçenlerin sesleri dışında bir şey hatırlamıyorum birde yattığım yerden kaldırmaya çalışanları
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Tek bir maç olarak görmemek lazım,tamam bu maçta çok iyi oynamış,bolca gol pozisyonu yakalamış olabiliriz; ama dönüp koca bir sezon neler yaptık diye bakmalıyız.Şampiyonluğu kaçırmamızın , kupadan olmamızın , UEFA dan elenmemizin Trabzonspor ile hiç mi hiç alakası yok.Kabul etmeliyiz ki iyi bir kadromuz da yok,sistemimiz yok,gücümüz belli , sınırlı.Güiza ,Bilica,Selçuk ve nicesi kahraman olacak adamlar değil.Bunun böyle olacağı net bir şekilde sezon başından belliydi.Taraftarın çıtayı yukarı koymuş olduğunu da düşünmüyorum.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|