|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,609
![]() |
![]() Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker'i 83-79 yenerek zafere ulaşan taraf oldu. Karşılaşmanın en skorer ismi Fenerbahçe Ülker'den Marques Oscar Green olurken, bu oyuncusunun ilginç bir özelliği de gözlerden kaçmadı. Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Green, sadece 1.65 boyunda... Daha önce Türkiye'de CASA TED Kolejliler forması da giyen Marques Green, rakip potaya 21 sayı bırakmayı başardı. Green'in basketbol sporuna göre oldukça kısa olan boyu, diğer sporcular ile yan yana geldiğinde bir hayli dikkat çekti. 26 yaşındaki basketbolcunun şortunun da neredeyse bileklerine gelmesi de gözlerden kaçmadı. hurriyet.com.tr 12 Ekim 2008
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
1.65 mi ? ??
Hiç izlemedim bunu merak ettim şimdi Smaç basabiliyomu bari Nba de böyle bi herif vardı smaç şampiyonu olmuştu
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,197
![]() |
Maçta bir 3'lüğü var dehşet bişi
![]() Kısa boylu fakat süper bir oyuncu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,197
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,609
![]() |
Benim favorum oyuncum Green.
Onu hararetle destekliyorum. Ne de olsa aynı boydayız
|
|
|
|
#7 |
|
Ezequel Ivan Lavezzi
Üyelik tarihi: Oct 2008 Futbolcu: 99- Deivid De Souza Mesajlar: 117
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
başka bir forumda yazmıştım,
solomon kadar iyi birisi değil, ama takım oyuncusu, tek dezavantajı boyu, özellikle savunmada.. ama uzunlar iileşince açığı kapatılır.. bence takımada yararlı olacaktır, |
|
|
|
#9 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 22 Mesajlar: 498
![]() |
Casa Ted Kolejliler'deyken izlemiştim Green'i,boyu sebebiyle hemen dikkat çekiyor tabi.
Basketbol için boyu dezavantaj olabilir ancak hızı ve çabukluğuyla bunu kapatabiliyor. Özellikle hücum ribaundlarında rakip oyuncuların dikkatini çekmediğinden olacak,Casa'dayken hücum ribaundu yaptığı çok oluyordu ![]() Maçtada son anlarda 2 üçlük attı,birisi orta alandandı diyebilirim. Solomon'dan sonra alışmak zor olabilir,çünkü Solomon fantastik bir adamdı, Green ise takım oyuncusu gerektiği yerde sorumluluk alıyor. Takımımızda bu sezon başarılı olacağını düşünüyorum.
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,684
![]() |
Bir sürü kaliteli uzunumuz var. Varsın bir tanede kısa ve yetenekli adam olsun. İyi adam bu adam. Geçen seneki istatistiklerinden belli zaten
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|