|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Müdavim
![]() |
Gomis, Niang ve Gyan!
Uzun süredir Rennes'de top koşturan Asamoah Gyan'ın peşinde koşan Fenerbahçe, Ganalı golcünün alternatiflerini de yine Fransa'dan seçecek. Sarı-Lacivertliler, Gyan'nın yanısıra Lyon'da forma giyen Bafetimbi Gomis ile Marsilyalı forvet Mamadou Niang'la da ilgileniyor. Rennes'in Gyan için yüksek bir bonservis ücreti istemesi nedeniyle Ganalı futbolcuyu transfer edip etmemekte kararsız kalan Fenerbahçe, Gomis ve Niang'ı da listeye dahil etti. Gyan'a karşılık 16 milyon Euro'yu gözden çıkaran F.Bahçe'nin, Rennes'in 20 milyon euro'da diretmesi üzerine, ilk olarak ibreyi Lyon'un golcüsü Gomis'e yönelttiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Fransız ekibi ile 13 milyon Euro karşılığında anlaşmasına rağmen 24 yaşındaki oyuncuyu İstanbul'a gelmesi için şu ana kadar ikna edemediği bildirildi. Gomis'in Fenerbahçe'de oynamaya soğuk bakmasının ardından Sarı-Lacivertlilerin rotayı Marsilyalı forvet Niang'a çevirdiği bildirildi. Niang için Marsilya'ya 10 milyon Euro teklif eden Kanarya, Fransız kulübünden haber bekliyor.
|
|
|
|
#2 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
gomıs veya niang. biri 24 biri 31 yaşında. bence farketmez..biri gençse biri de daha tecrubeli. şahsen niangı cok ısterım takımda. ama gomiste gelse fena olmaz acıkcası
|
|
|
|
#3 |
|
Müdavim
![]() |
Abi Gomis antremanda falan bayıldı geçen sene 3 kere mi ne ya elimizde kalır Niang gibisini de bulamayız şuan hemde 11 milyon dolar yani bence çok iyi.
|
|
|
|
#4 |
|
~
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 18 Mesajlar: 2,035
![]() |
Gomis bayılıyor diyenler
Doktor musunuz? Adamda rahatsızlık olsa şu an futbolu bırakırdı Geçen sene 30'dan fazla maç oynamış adam hasta olamaz ya
|
|
|
|
#5 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Remy,Gignac,Hoarau.
Olmadı Niang.
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük bir ihtimalle abuzer i alacağız
fransanın cannesinden iyi santrafor vurucu güç tek vuruşla ağları müthiş havalandırıyor can sahillerini duman etmiş yaşıda genç dönüşü var ama tek sıkıntı türkiyede aynı ortamı bulamayacağını düşünüyor olmasıymış.
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
![]() Şu üçünden birini alalım da hangisi olursa bu saatten sona. Yoksa alacağız üçünden birini
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Müdavim
![]() |
Alıntı:
![]() :slap:Alıntı:
![]() Hocam bilmiyorum ama herkes öyle yazıyor belli bir sıkıntısı varmış.
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu ikinci alıntı benim değil rıdvan hocamın
|
|
|