|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Rıdvan Dilmen Doğru transfer Çok doğru bir transfer. Bilica, Santos, Alex, Cristian, Lugano ve Güiza’nın direkt oynadığı yerde zaten yabancı bir forvet almak akıl kârı değildi. Deivid’in bile yedek kaldığı Fenerbahçe’de bence en uygun oyuncu alındı. Semih’in geçirdiği sakatlıklar sonrası eski formunu yakalamaması, Güiza’nın istikrarsızlığı takviye gerektiriyordu. Forvetlerin çoğalması rekabeti de sağlayacaktır. Gökhan, Güiza tarzında bir oyuncu. Türkiye’de stoperlerin arkasına en iyi koşu yapan iki isim vardı. Biri Güiza’ydı, diğeri Gökhan... Kesinlikle başarılı olur. Çünkü onun çizgi halindeki savunmaların arkasına yapacağı koşulara, Alex gibi, Emre gibi top atabilecek oyuncular mevcut. Trabzonspor, Gökhan’ı oynamadığı zamanlarda yarattığı problemden dolayı gönderdi. Takımına kötü elektrik verdi. Ancak Fenerbahçe’de böyle bir tavır içine gireceğini zannetmiyorum. Çünkü hedeflerinden bir tanesi büyüklerde oynamaktı. http://www.milliyet.com.tr/dogru-tra...186643/?ver=02
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Roman Pavlyuchenko için uğraşıyor gs,
biz gidip gökhanlarla bilmem nelerle uğraşalım düştüğümüz hale bakın
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Trabzonspor dünyanın en iyi 4. golcüsünü aldı!
Trabzonspor'un yeni transferi Gutierrez, Uluslararası IFFHS'nin 2009 yılının en golcü oyuncular sıralamasında 4. sırada yer aldı. ![]() IFFHS'nin yaptığı değerlendirmede, 34 maçta 39 gol ile FC Red Bull Salzburg takımında forma giyen Marc Janko en golcü oyuncu olurken Atletico Madrid'den Diego Martin Forlan 33 maçta 32 golle ikinci, 36 maçta 30 gol atan FC Barcelona'dan Samuel Eto üçüncü, bordo-mavililerin yeni transferi Teofilo Antonio Gutierrez, Deportiva Junior de Barranquilla takımında 43 maçta 30 golle 4. sırayı elde etti. KARİYERİ Bordo-mavili takımın yeni transferi 17 Mayıs 1985 yılında Kolombiya'nın Barranquilla kentinde dünyaya geldi. Golcü futbolcu Teofilo, 15 yaşından beri altyapısında forma giydiği Deportiva Junior de Barranquilla genç takımında üst üste iki sezon gol krallığı yaşamasıyla elde ettiği çıkışın ardından A takım bünyesine dahil edildi. Teofilo, geçtiğimiz sezon Kolombiya açılış liginde 16, kapanış liginde de 14 gol atarak gol kralı oldu. Teofilo'nun bu performansı sayesinde Deportiva Junior de Barranquilla Ligi ikinci sırada tamamladı ve Libertadores Kupası'na katılmaya hak kazandı. Teofilo, ilk kez 2010 Dünya Kupası elemelerinde çağrıldığı Kolombiya milli takımıyla 2'si resmi 1'i hazırlık maçı olmak üzere toplam üç maçta forma giydi ve iki gol kaydetti.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
fenerbahçe gerçekten içimi bunaltmaya başladı artık bu transfer dönemlerinde.hiç heyecan yok.hiç bir adam gibi futbolcu girişimi yok.4 ada gönderip tek adam alıyorlar.kadro zaten derin değil iyice kısıyorlar.umarım ikinci yarı biraz toprlarız durumları.çünkü gerçekten çok sıkıldım ben oynanan oyundan,alınan futbolculardan.
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Rıdvan'ın bahsettiği rekabet gelicekse iyi transfer ama Guiza banko oynadığı için pek rekabet olucağını sanmıyorum yanılırım umarım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantık olarak bakıldığında kesinlikle yanlış transfer
1-Adam aylardır hatta yıllardır formsuz 2-Kayseri'de iken istedik,ben cinconluyum ordan başkasına gitmem dedi 3-Fenerbahçe forveti olmak her yiğidin harcı değildir Bu taraftan bakıldığında dediğim gibi son derece mantıksız Ve benim şahsi fikrimi sorarsanız bende istemezdim Gökhan'ı hemde hiç Şimdi madalyonun tersine göz atalım Aziz Yıldırım olduğu sürece başımızda madalyonun diğer tarafının adı ŞANS Aziz Yıldırım gerek hoca konusunda gerekse topçu transferlerinde genelde sallapati yapıyor Yaradana sığınıp,Ya Allah diyip transfer yapıyor Bence Gökhan transferide bunlardan biri ŞANS faktörü bizden yana olursa (ki umarım olur) Gökhan çıktığı ilk 5-6 maç 4-5 gol atar,1-2 de asist yapar (ki asist şart değil) O zaman belki devamı gelebilir AMA,aması var orada da Diyelim takır takır attı golleri,yedek kalan Guiza neler yapacak düşünün ilk 11'de oynarken bir sürü şey zırvalayan adam o zaman neler diyecek şimdiden merak ediyorum Bilhassa sezon sonu Dünya kupası da var,oynamam lazım milli takım için diye başlayacak Zaten hiç büyük kulüpte oynamadım ki repliğiyle bitirecek röportajlarını ŞANS faktörü bizden yana olmazsa da Gökhan Guizavari bir performans gösterir Olan Fener'imin Eurolarına,birde taraftarın dökülen saçlarına ve kanayan midelerine olur Gökhan alışma sürecinde masallarıyla sezon biter ve yeni sezona umutla bakılır Ağzını açan yöneticide ne yapalım kardeşim 3 tane gol kralı var forvet hattımızda Onlar sahaya çıkıp gol atamıyorsa çıkıp biz mi atalım golleri diye demogojiye tavan yaptırırlar Vel-hasıl kelam Allah bu Fener taraftarına sabırlar ihsan eylesin ..........
|
|
|
#7 | |
|
1907
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 19 Mesajlar: 2,501
![]() |
Alıntı:
4 ![]() Alex var ![]() Şansa bırakılmış bir transfer fakat yedek için düşünüldüyse bence güzel transfer
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Alex'e yazık oluyor diye üzülüyorum.
Adam kesinlikle daha düzgün golcülerle oynamayı hakediyor.
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Gökhan Ünal transferinin benim için çok önemli bir tarafı var. Guiza Trabzon maçında kaleye 3 metre mesafeden topu 13 metre yukarı dikince forumda "eğer forvet alınmazsa ikinci devre maçları izlemeyeceğim" diye yazmıştım. Hiç değilse sözüm yerine gelmiş oldu. Maçları izleyebileceğim
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
ben hiç memnun değildim transferden ama Rıdvan Dilmen söylüyosa vardır bir şeyler
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|