|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
![]() Giricek ile Yollarımız Ayrıldı Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız oyuncularından Gordan Giricek'in kulubümüzle ilişiği kesilmiştir. İki yıl önce sözleşme imzalanan Gordon Giricek'ten istenen verimin alınamaması sebebiyle bu karara varılmıştır. Kamuoyuna duyurulur Fenerbahçe Spor Kulübü
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
ilk oynatığı maçta ağzım açık kalmıştı ancak daha sonra bir daha kapatamadım bune böyle ne oldu bu adama diye,gitmesi hayırlı oldu yani
ancak şunuda bilmek gerekir Nba'de Dünya'nın gözü önünde oynayıp motive oluyor bu sezon ise basketbol takımımız 2 maç dışında 100 kişiye basketbol oynadı deplasmanlardada 1000 kişi var yada yok
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla 2 kez canlı izledim
Futbolda Guiza neyse Baskettede Giricek o bana göre Bugün duyduğum en güzel haber bu sanırım
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|