|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Fenerbahçemizin adım adım şampiyonluğa doğru yürüdüğü 2009/2010 futbol sezonunun kalan son 4 maçında bu heyecanı üzerlerinde taşımak isteyen tüm taraftarlarımız için Fenerium' dan büyük sürpriz. Maç skorlarını ve kalan haftaları asetatlı kalemle üzerine yazmaya izin veren interaktif tişört ile bu heyecanı yaşamak isteyen tüm Fenerbahçeliler 19 Nisan Pazartesi gününden itibaren "Geri Sayım Başladı" tişörtlerini Fenerium mağazalarından ve www.fenerium.com.tr internet sitesinden satın alabilirler. Resmi Site sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
kapitalizmin acı yüzü işte, her şey paraya çevrilip metalaştırılıyor, bizler de birer müşteri oluyoruz ve soğuyoruz futboldan..
yapmayın şöyle şeyler, şampiyon olunca zaten hepimiz formalara hücum edeceğiz.. |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Erken öten horz tişörtü bunlar. dediğin gibi fazla ticari kaçmış
|
|
|
#4 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Şampiyonluğa inanmadığımdan değil ama bence biraz erken olmuş. Tamam belki işin esprisi de erken olması ama Allah korusun kötü bir sonuç olursa hiç hoş olmaz. gsnin mor forma olayına döner. En azından bursanın puan kaybetmesi ve liderliğe geçmek beklenebilirdi. Ben büyük konuşmayı pek sevmem, beni telaşlandırması ondan yani.
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Son maçın son düdüğü çalmadan yapılan her icraat
Ve verilen her demeç hem rakipleri kamçılıyor hemde sığ kaçıyor Denizli faciasının külleri soğumamışken bu yapılanları gereksiz buluyorum Görende sezon bitti ve biz şampiyon olduk sanır
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
haftayada ne oldu Kasımpaşa diye t shirt çıkarsa şaşırmam !
Allah aşkına bu ne ya üretim parasına yazık
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şampiyon olalım bu taraftar zaten hakkınızı verir
O zaman forma mı satarsınız,t-shirt mü satarsınız siz karar verin Şimdilik bence erken bu hareketler için Şampiyon olalım bir tane forma sözü benden
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|