|
|||||||
| Türkiye Spor Forumu Futbol Hariç Ülkemizdeki Tüm Spor Branşlarının Tartışıldığı ve Bu Branşlara Ait Haberlerin Yer Aldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Galatasaray'ın basketbolda yaşadığı Cemal Nalga Skandalı'nın üstünden daha 2 yıl bile geçmeden bu sefer sarı-kırmızılı kulübün atletizm takımında benzer bir olay meydana geldi.
Yaklaşık iki ay önce ENKA Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yıldızlar Ligi Eleme Kademesi yarışlarında Galatasaray'ın başka bir sporcunun lisansıyla kaçak atlet yarıştırdığı ortaya çıktı. Sabah Gazetesi'nde "Ali Erdoğan" imzasıyla çıkan habere göre; olay şöyle gelişti: 400 metre engellide 1995 doğumlu Mert Baş'ın lisansıyla, 1992 doğumlu Tugay Levent kaçak olarak yarışa sokuldu. Mert Baş, o müsabakada koşmazken, onun adına yarışıp seriler sonucunda 12. olan Tugay Levent'in 1.03.15'lik derecesi Mert Baş'ın ismiyle müsabaka sonuçları listesine yazıldı. Mert Baş'ın lisansıyla koşan Tugay Levent'in aynı zamanda atletizm genç takımı kaptanı olduğu öğrenildi. "BEN HİÇ YARIŞMADIM" SABAH'ın ulaştığı Mert Baş konuyla ilgili olarak ilginç açıklamalar yaparken, aynı olayın Trabzon'daki bir yarışta da tekrarlanmış olabileceğinin ipuçlarını verdi: "Ben Beykoz Ortaçeşmespor Kulübü'nde futbol oynuyorum. Galatasaray adına ne ENKA'da ne de Trabzon'da yapılan atletizm müsabakalarında yarıştım. Çünkü Trabzon'a hayatımda hiç gitmedim." CEMAL NALGA OLAYI Basketbol tarihine Cemal Nalga Skandalı ya da Nalgagate olarak geçen skandal 2009'da yaşanmıştı. Sezon öncesi Cibona Zagreb ile oynanan hazırlık maçında kavga ettiği için 5 maç ceza alan Galatasaraylı Cemal Nalga, sarı-kırmızılı takımın Almanya'da katıldığı bir hazırlık turnuvasında Tufan Ersöz'ün formasını giyerek sahaya çıkmış ve maç istatistiğinde de bu isimle yer almıştı. Olayın ortaya çıkmasıyla patlayan skandal sonucu Cemal 2 yıl ceza almış ve kariyerini yurtdışında sürdürmüştü. O dönemin antrenörü Okan Çevik ve teknik heyetin de G.Saray ile ilişkisi kesilmişti.
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
amatör branşta ki hedefleri yeni cemal nalgalar yetiştirmekmiş demek ki abi
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
********Ler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 67 Mesajlar: 453
![]() |
Sahtekarlık adamların ruhuna işlemiş.
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Gelsinlerde amatör branş sporcusu nasıl yetiştirilir ve idare edilir bizden öğrensinler, şikenin kralı bu beee,,,
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim kafkasyalıların bir atasözü vardır
alışmış dötde tuman(don) durmazmış
|
|
|
#8 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Oct 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 27 Mesajlar: 1
![]() |
helal olsun Galatasaray
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
alışmış kudurmuştan beterdir
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|