|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
![]() ![]() Tarih:28.03.2010 Saat:19:00 Yayın:Lig Tv Hakem:Cüneyt Çakır
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 840
![]() |
G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z
hadi hayırlısı..
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
sanırım en son nonda'nın attığı golle bizi yenmişlerdi.orada burada sallıyorum yeneceğiz,koyacağız,şöyle yapacağız falan diye.hatta face'de ekli arkadaşlar görüyorlardır
ama aslında hiç umudum yok.maçtan sonra konusamam diye maçtan önce konusuyorum bir de eziklere malzeme vermemek için burası hariç her yerde umutlu olduğumu falan yazıyorum.bu maç iin umutsuzluğumun nedenleri; daum takımı dinlendirmedi yorgun çıkacağız.emre sakatlandı eğer oynamazsa zaten kesin yeniliriz.bir de adamların iç sha faktörü var.çok iyi oynayıp rakibi sürklase edebiliyorlar kendi sahalarında.topu rakip alana çok iyi yığıp baskı altına alıyorlar.hele bir de biz önce gol yemeyelim atabilirsek atarız diye oynarsak da var ya çok fena oluruz onu da söyleyeyim.
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu maç için beraberlik başarıdır
Sezon başından beri futbol oynamıyoruz Ve ezikler kendi sahalarında çok iyiler Tamam derbilerin havası farklıdır ama Bizde umut yok bizde
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
çok pozisyon bulucaklarını düşünmüyorum Lugano'da Bilica'da formda 4 maçtır gol yemiyoruz vede bakın Bilica'ya herhangi bir artistik hareket falanda yapmadı bu maçlarda savunmadaki ciddiyeti sağlamış gibi,Deivid kısa paslarla Alex ile beraber iyi şeyler çıkartıyor bu maçtada ince paslarla gelmeliyiz Özer ve Alex'e bu konuda büyük iş düşüyor
neyse susıyım gese favori olsun nedense hep o zaman çakıyoruz bunlara ki hep çakıyoruz da
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Eğer kaybedersek büyük ihtimal şampiyonluk gider.Artık gitgide ligin boyu kısalıyor seriyi sürdürmek lazım sonuna kadar.
Motive konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum özellikle bizim açımızdan derbi maçlarda böyle bir sıkıntı olmuyor hele de 65 maçlarında. Daum'dan tek isteğim solu Santos-Wederson'dan kursun. Orta göbekte büyük ihtimal Emre-Baroni (yetişirse) olacak.Onlara büyük iş düşüyor özellikle Baroni'nin çok daha aktif olması gerekiyor yükü yine Emre'nin sırtına yüklersek olmaz. Daum'un Deivid ile başlayacağını sanmıyorum.Başlarsa bence hata yapar çünkü Deivid hala daha hazır değil. Umarım kazanırız.Formaya yakışan mücadeleyi sergiler oyuncularımız.
|
|
|
|
#7 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Rakibin hücumu çok kuvvetli. Gol atamadıkça daha da saldıracaklardır ve biizm defans buna ne kadar dayanabilir bilmiyorum. Bizim hücum zaten Allahlık. En son ligde bursaya attık 2 tane, onda da maçı kaybettik ya neyse, Güiza'dan bir güzellik bekleyeceğiz artık. Umudum yok ama inşallah beni utandırırlar.
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,741
![]() |
ilk kez umudum yok
rezil oynuyoruz ya |
|
|
|
|
|
#9 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
ben de berabere biteceğini ve bursa-bjk'nın ekmeğine yağ süreceğimizi düşünüyorum
![]() ama emre oynarsa mutlaka atacak gol
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Emre sanırım oynayamayacak. Yırtık şüphesi bulunuyormuş çünkü.
Özer ile gitmeyeceğini biliyorum ama. Özeri sağa koyup solda Santos Wederson yapar Emre'nin yerine Topuz oynar ise bi ihtimal kadro sağlamlaşır. Fakat bu durumdada kazanma ihtimalimiz az gözüküyor
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|