|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Fenerbahçe’nin en sağlam tarafı sol kanadı oldu... Andre, Caner ve Stoch’un oynadığı bu bölge hazırlık dönemi ve maçlarda iyi gözüktü. Özer ile Uğur da düzelip takıma katılırsa sol kanat daha da zenginleşecek. Sarı-Lacivertliler’in sağı, sayısal anlamda yoğun... Ama sakatlık ve formsuzluk yüzünden şu an en banko isim yeni transfer İssiar Dia. Gökhan Gönül toparlanıyor. Kazım bir maç iyi, bir maç kafasına göre takılıyor. Deivid, Zico dönemindeki gücünün çok gerisinde. Mehmet Topuz sakatlıktan sıyrılmaya çalışıyor. Önder ile Bekir zorunluluktan sağbek oynuyor. Gökhan Gönül’ü aratmayacak bir partnerin bulunmaması ileride sıkıntı yaratır. Defansın ortası da başağrısı yapıyor. Lugano döndü fakat antrenman eksiği var. Ayrıca Dünya Kupası’ndan kalan sakatlığı tam olarak düzelmedi. Yeni transfer İlhan, takıma alışırken sakatlandı. 15 gün sonra çalışmalara başlayacak. Bilica saatli bomba gibi. Ne yapacağını kestirmek mümkün değil. Bekir stoper oynadığında fazla güven vermedi. Önder ise sanki futbolu unutmuş. Savunmanın göbeğine topu olumlu kullanan transfer hamlesi yapmak gibi bir gayretinin olmaması enteresan. Ön liberoda kesici yönünden sorun yok. Selçuk ile Baroni şimdilik idare ediyor. Bu bölgeye zamanla iyi bir Mehmet Topuz da çıkarılabilir. Ancak savunma ile forvet arasında köprü olan, hücüm çıkışlarının lokomatifi Emre’nin hâlâ yedeği yok. Emre’nin ağırlığını hissetirmediği bir Fenerbahçe’nin orta alanda zorlanması kaçınılmaz.
10 numara Alex şu an rakipsiz. Aykut Kocaman çabuk oynayan, hızlı çıkan, her bölgede mücadele eden dinamik bir takım istiyor. Alex bu düşünceyi frenleyebilir. Bu bağlamda Fenerbahçe yeni düzene uyacak 10 numarasını almak veya takım içinden hazırlamak zorunda. Alex’e Kocaman’ın sistemi zamanla ağır gelebilir. Ciddi sıkıntıların yaşandığı yerlerden biri de forvet hattı. Pahalı transfer Guiza, iki sezon boşa kürek çekti. Şu günlerde sorun olmakla meşgul. İspanyol’dan şimdilik hayır yok. Geçen yılı sorunlu tamamlayan Semih, hâlâ toparlanamadı. Kocaman, Gökhan Ünal’a şans veriyor. Ama o da tatmin etmiyor. Fenerbahçe’nin tek umudu Asomoah Gyan. Belki Ganalı gelirse Guiza, Semih ve Gökhan Ünal’ı da kendine getirir. Kalede Volkan çok sağlam. Geçen yıl bıraktığı yerden devam ediyor. Stoch, Dia ve Gyan ya da Niang... Hücüm hattı için önemli transferler. Lugano, Gökhan Gönül, Özer, Mehmet Topuz kadroya girecek. Form tuttuklarında Fenerbahçe’de açıkların çoğu kapanır. Ancak sadece forvet hattına transfer yapmak yeter mi? Dertlere çare olur mu? Bunu zaman gösterecek. Yalçın Türk/fanatik
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
ben 1 sene daha selcuk u cekemem
ben 1 sene daha bilica yi cekemem |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bekir-Lugano ortada Önder de yedekleri diyelim. Bir orta saha bir de forvet gerek bana. Yerli, genç bir sağ bek de gelirse on numara olur.
Bir de gazetede Babacan gidecek Serdar gelecek diye okudum hiç gerek yok Mert varken.
|
|
|
|
#4 | |
|
Müdavim
![]() |
Alıntı:
. Neyse sakatlıklar döndükten sonra Fenerbahçe'nin sıkıntıları bence dinecek fakat kafamda tek bir soru işareti var. Ortasaha alanında 'dia ? emre stoch önlerinde alex' bu çok ofansif bir 4 lü. Dia ve Stoch ne kadar geriye döner soru işareti. Gerçi Stoch sahanın heryerinde ama bakalım Dia nasıl olacak. Emre'nin hareketli oyunu bir artı olabilir defanstan ileri çıkarken ki top alışverişini yapacak müdahaleleri iyi ama yanında kim oynayacak. Selçuk veya Baroni oynarsa savunma yönü kuvvetli oyuncular Emre'nin yükü hafifler (mücadele olarak). Özer veya Mehmet oynarsa bu oyuncular çok istekli oyuncular fakat savunma yönlerinin eksik olduğunu düşünüyorum. Fakat pas alışverişini sağlayabilecek oyuncular atağa çıkarken de çok etkili olabilirler. Oyunun her iki yönünü oynayabilecek bir oyuncu gerek fakat 4 tane alternatif var ne kadar doğru tartışılır. Benim düşüncem bundan önce stoper alınması yönündedir. Bir söz vardır tam olarak hatırlamıyorum hücum maçı kazandırır savunma şampiyonluğu tarzı birşeydi ve eğer biz 3 kulvarda yarışacaksak Lugano'nun yanına kesinlikle üst düzey bir savunma oyuncusu diyorum. Yani forvet transferi yeterli olmaz.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Fenerbahçe eğer tek forvet oynicaksa bu 4-4-1-1 olmamalı
4-3-2-1 oynayabilir. Transferler yetersiz ayrıca. Bir tane stoper, bir tane sağlam! orta saha ve bir forvet şart
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#6 |
|
kadıköyün boğası #9
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 572
![]() |
Öncelikle forvetle bitmez bu takım.
Defans orta için ciddi adam gerek. Yani Bilica'ya tahammül edemem. Ortasaha orta veya diğer bir adla diyleim defansif ortasaha için adam gibi adam gerek. Selçuk'u çekemem. Sağ bek için adam gerek. +Kaleci.
|
|
|
|
#7 | |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
Alıntı:
young boys macında hayatımızı kurtardıgı ıcın falan heralde
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,757
![]() |
bende böyle istiyorum Barça'daki gibi sağ kanat sadece bitane olsun oda Gökhan,ancak Emre'nin yanına iki tane Aurelio gerekiyor maalesef elimizde Appiah ve Aurelio olmadığı için böyle oynayamayız.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Müdavim
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,757
![]() |
Alıntı:
Aurelio'nun takımdan gittiği gün takımın en az 2 3 senelik orta saha garantisini kaybettik,ama ikinci lig topçusu diyenler olduğunu hatırladıkça haketmişiz sanırım !
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|