|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 37
![]() |
Değerli Üyelerimiz. Bildiğiniz gibi sarikanaryalar.net düzeyli, kalite standardını korumaya özen gösteren bir forumdur. Bu nedenle de, forumda argo kullanmak, küfürlü konuşmak, kişi ve kurumlara hakaret etmek yasaktır. Diğer yandan sarikanaryalar.net üyelerinin düşünce ve düşünceyi ifade etme özgürlüklerine de son derece saygılıdır. Düşünce özgürlüğü forumumuzun temel anlayışıtır. Fenerbahçemiz'e yapılan "yargısız infaz" hepimizin beynini fokurdatmıştır. Hepimizin aklından bildiğimiz en derin küfürler geçmektedir. Düşünce ve düşünceyi ifade özgürlüğünü temel alan sarikanaryalar.net şu çalkantılı dönem süresince üyelerimizin aklından geçen "küfürlü fikirlerini açıklama" özgürlüğünü tanıma kararı almıştır. Evet arkadaşlar, doğrudan doğruya bir şahıs veya kurumu hedef alarak suç işleyen mesajlar hariç olmak şartıyla, genel üzüntünüzü ve sitem yakarışınızı içeren argo veya küfürlü mesaj yazmak serbest bırakılmıştır!!!
Mesajı yazacak olan arkadaşımızın üslubu ve yazım şeklini kısmen kamufle ederek yazması kendi insiyatiflerindedir. ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Mantığınız ve düşünce özgürlüğüne olan saygınızdan ötürü teşekkür ederim ama bu övünç hak eden hareketinizin bugün hiçde sırası değil. Nedenmi çünkü bugün mübarek kadir gecesi 365 günün en hayırlısı. Bugün insanları böyle yanlış yönlendirmeniz açıkçası hiç şık olmamış. Eminim sizlerde tüm taraftarlarımız gibi üzüntülüsünüz, ama inanın hiç sırası değil bugün.
Bugün verilecek en güzel mesaj bana göre bugünkü ibadetlerimizde fenerbahçemizede en derin dualarımızla yaradana yakaralım olsa daha isabetli olurdu sanki... Bana bu yazma fırsatını tanıdığınız için teşekkürler..
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 27 Mesajlar: 8
![]() |
küfür etmeye değmez. biz çizgimizi bozmayalım, biz seviyemizi düşürmeyelim. küfürümüzü içimizden de ederiz. burada küçük kardeşlerimiz de var. onların jargonunu bozmayalım. benim düşüncem bu arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
Kimse sizlere küfür edin demiyor zaten değerli renkdaşlar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bence kişilere ve kurumlara küfür etmemeliyiz
oto kontrolumuzu kendimiz yapmalıyız hem siteye hemde kendimize zarar vermemeliyiz valla benim en büyük küfürüm ortayadır ekseriye mıçarım ve inbetore derim
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Ortaya olan laflar kastediliyor zaten
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
uefa ya küfür serbestmi
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
aha benim lafım ortaya. kim kendini suçlu görüyorsa üzerine alabilir.
Fenerbahçemi bu duruma düşürenin ta anasını avradını sk
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
abi seni şampiyonlar ligine almazlar sonra bak
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|