|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
ŞİKE soruşturmasından en çok etkilenen kulüp olan Fenerbahçe,* dün transferde bir hayli aktifti. Sabah Juventus’un İsviçreli solbeki Ziegeler’i kiralık olarak transfer eden sarı lacivertliler, akşam saatlerinde de forvet hattında büyük bir değişime gitti. Mamadou Niang’ı 8 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain Kulübü’ne gönderen F.Bahçe, Senegalli golcüsünün boşluğunu anında doldurdu. Hem de iki oyuncu ile birlikte.
Sunderland’de forma giyen Asamoah Gyan’ın yanı sıra Bursaspor’un satış listesine koyduğu Sercan Yıldırım da önümüzdeki sezon büyük ihtimalle sarı lacivertli formayı giyecek. Fenerbahçe bu iki golcüyü kiralık olarak kadrosuna katıyor. Gelin dün yaşananlara bir göz atalım... Sancaktepe’de zirve Mamadou Niang bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Ain kulübünün gündemindeydi. Bu transfer için Aykut Kocaman’ın onayı bekleniyordu. Sancaktepe’de Niang ve menajerler Aykut Kocaman’la bir araya geldiler. İki Arap kulübünün teklifte bulunduğu belirtildi ve şartlar masaya yatırıldı. Al Ain’in 8 milyon Euro bonservis ücreti vermeyi kabul ettiği Niang, Araplardan gelen yıllık 4.5 milyon Euro’ya “evet” deyince bu oyuncunun gidişine onay çıktı. Çetinkaya Gyan’ı bitirdi Sancaktepe’de bu gelişmeler yaşanırken Asamoah Gyan için İngiltere’ye Hasan Çetinkaya, Sunderland Kulübü ile anlaşma sağladı. Ganalı oyuncu için Sunderland Kulübü’ne kiralama teklifinde bulunan sarı lacivertliler,Gyan ile* anlaşma sağlandı. Sunderland’in kiralama konusuna sıcak bakmadığı ve bonservisi ile vermek istediği belirtilirken, F.Bahçe’nin bu durumda Niang’dan gelecek paranın bir bölümünü bu transferde kullanmayı planladığı öğrenildi. Sercan için Koç devrede Aykut Kocaman’ın transferini çok istediği Sercan ile de anlaşma çok yakın görünüyor. Dün Spor Bakanı Suat Kılıç’ın kulüp yöneticileri ile yaptığı toplantıya katılan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’ya Sercan için ilgilerini iletti. Antalyaspor ile anlaşmak üzere olan Sercan’ı kiralık olarak alabileceklerini söyleyen Koç ile Yazıcı bu transferi bugün netleştirmeye karar verdiler. Transferin bitmesinin an meselesi olduğu belirtiliyor. Hürriyet
|
|
|
#2 |
|
Landstreicher
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 21 Mesajlar: 40
![]() |
Bence Niang daha iyi bir futbolcu,Niang'dan 2 sezon daha yararlanmamız lazım.
Soframda rakı eksik,masamda güzel suretin. Evimdeneşe eksik,yatağımda benliğin. Sendin gökyüzüm,sendin benim güneşim. Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim. Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık. Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık. Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık. |
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Niang arabistana gitmek istemiyor diye biliyorum gyan gelirse niang ı aratmaz sercan'a ise gerek yok bence
Niang ın da zaten en az devre arasına kadar kalacağını düşünüyorum
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Niang daha iyi ama gyan daha genç
giderse gyan pek aratmaz
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
Sercan gelirse valla üzülürüm
Burak neyse Sercan'da odur hani basketbol iri ve uzun adamları basketbolcu yapmak isterler ya sonra hiç serbest atış sokamazlar bunlarda öyle bence bu adamlarda fizik üstüne futbolcu olmuşlar kaleye bakmadan top süren şut atan adamlardan nefret ediyorum Eskiden Tuncay'da öyleydi ama bir asist yapmışki geçen maçta belliki Alex ona kafayı kaldırmasını öğretmiş
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
sercan gelmesin istemem.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,853
![]() |
Şu Juventusdan kiralık gelen adamı hiç seyretmedim.Yorum yapamayacağım.
Gyan'ı seyrettim,fena adam değil,bizde iş yapabilir. Sercan'a gelince;bence alalım veya kiralayalım.Sercan kötü futbolcu değil ki?Çok hızlı,üstelik bence kazma Buraktan daha ayağına hakim.3 tane santrafor şart bu takıma.Herkes bu sezon sonu düşeceğiz gözü ile bakıyor.O zaman yine Cl hayal olur.Bir sezonluk ceza 2 defa CL'ye katılmamakla eşdeğer olur mu hiç yahu? |
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Gyan gol şansı yüksek olan adamlardan götüne çarpsa giriyor hesabı.
Arkan dönük yakalanırsan gelip topu alıyor. Emenike Niang karışımı bir adam. |
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
niang ın yaşı dolayısı ile gönderilebilir. gyan ıda kiralicaz sanırım iyi fikir yönetim iyi yolda
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Dünya Kupasında izlediğimde, ben de o fikirdeydim. Ama wikipediada geçtiğimiz sezon Sunderland'da 1 maça çıkmış, 1 gol atmış yazıyor. Dogru mü acaba.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|