|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
![]() Bilindiği üzere fikstür sadece kuraya dayalı değil. Bu bilinen bir gerçek. 6.haftadan önce derbi olmaz mesela ve derbiler heyecan arttırmak için ligde belirli haftlara yayılır. Ve nedense hep ligin ikinci yarısının son haftalarında biz deplasmanda oynarız derbileri ![]() Bunları yazmamın sebebi bu ayarlamanın gerçek olduğunun somut olarak anlatmak istedim. Gelelim bahsetmek istediğim konuya, Shaktar maçından bilindiği gibi 2 maç ceza aldık,bence bu iki hafta içinde bir derbi oynayacağız şans eseri ! Bu seneki derbi maçlarındaki gerginliğin çok ama çok olucağı kesin,bu gerginlik sadece saha dışında değil saha içindede olucaktır.Bunun üstünden bir nebze kalkmak için böyle bir farkettirmeden ayarı düşürme yapılabilir ben bekliyorum böyle bir şey. Yazdığım sadece varsayımdır.Herhangi bir bilgiye dayalı yada temennim değildir kesinlikle.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Ben bu teşhise katılıyorum ve bravo diyorum genç renktaşa.
Tabi lig başlayabilir ise... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Aynen bend katılıyorum adaşa, taraftarın derbi duyarlılığı tansiyonu, seyircisz oynama zamanına denk getirilmek istenecektir. Hiçte mantıksız değil.......
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben artık bu ligden iyice soğudum
zaten geçmişte bayağı bir soğumuştum
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
Bugün Trabzonspor'un yaptığı açıklamaya bakıyorumda durum gerçekten vahim
çocuk gibiler ortalığı germek için her olayda bir açıklama geliyor artık
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onlara köklü bir ceza gelirse akılları başlarına gelir
kendi kanunlarını uygulamaya zorlatıyorlar yok öle orman kanunluğu hepsi pfdk ya sevk gs de çok bıdı bıdı yapıyor onlarıda sevk edecekler
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|