|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Yeni formaların büyük patlama yapacağını düşünen Abdullah Kiğılı'ya, başkan Aziz Yıldırım'dan "15 Temmuz'da açıklayacağımız transferle birlikte yeni formaları piyasaya sürelim" mesajı geldi
Fenerbahçe'nin sevilen asbaşkanı Abdullah Kiğılı, henüz sır gibi saklanan yeni sezon formaları için oldukça iddialı. Bunu her yerde dile getiren Kiğılı merak edenlere de "Bekleyin, gördüğünüzde yeni formalarla gurur duyacaksınız" diyor. Ancak Kiğılı da bir taraftar gibi yeni sezon formalarının ne zaman sunuma çıkacağının merakı içinde. Kiğılı'ya geçtiğimiz günlerde başkan Aziz Yıldırım ve yönetimle yaptığı görüşme sırasında "15 Temmuz'u bekle. Yeni transferi açıklayacağız ve hem o isim hem formalar kulübümüze büyük hareketlilik getirecek" mesajı verildi. Şimdi 15 Temmuz'da Fenerbahçe'nin kimi açıklayacağı merakla bekleniyor. Yönetime yakın isimler ise adaylar içindeki ağırlıklı ismin Fransa'nın Lille takımında forma giyen 19 yaşındaki Eden Hazard olduğu ve genç futbolcuyu Başkan Aziz Yıldırım'ın çok istediği söyleniyor. Bunun nedeni ise Fenerbahçe taraftarının Eden Hazard ismini duyduğundan beri gösterdiği heyecan. Taraftar sitelerini yakından takip eden ve ettiren başkan Yıldırım, Hazard isminin ortaya çıktığı günden beri taraftarların gösterdiği heyecandan fazlasıyla etkilendi. Avrupa'nın yeni yıldızı olarak gösterilen Hazard için taraftarların "Stoch'tan sonra böyle bir genç yıldızı kadromuza katmak özlediğimiz ve beklediğimiz genç Fenerbahçe'nin ilk adımı olur. Ama fazla düşe kapılmayalım. Böyle bir genç yıldızı almamız çok zor"şeklindeki tepkilerini gözlemleyen Yıldırım, tüm olanakları bu transferin gerçekleşmesi için kullanıyor. SABAH
|
|
|
|
#2 |
|
ATLANTiS
Üyelik tarihi: Jun 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 29 Mesajlar: 109
![]() |
vay beeee
hazard gelecek tüm detler bitecek ve benim bildigim fenerbahçe taraftari bununla tatmin olacak
O gözlerde derin bir hüznün ateşe verilmiş şehirlerini görüyorum" seviyorum yağmurdan askerlerini" yangın yerinin korkak otları gibiydi içimde yaşattıklarım" ıslak kaldırımların soğuk sokakların tadında özgürlük Ve ben şimdi çıplak ayaklarımla koşuyorum kağıt helva şeker tadında aşklara... |
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,741
![]() |
Alıntı:
solda stoch sagda hazard zaten guizada olmayacak ve bizde arkamiza yaslanip fenerbahcemizi izlicez keske gelse ama hala imkansiz diyorum ben |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
şu adam bi gelse ahhh
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
sinyaller kesilmeye başlıyor gibi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
hazard mazard hıc zannetmıyorum..bı ara bı forlan dedıkodusu vardı oda heralde yaptıgı showlardan sonra bırakın gelmeyı unutmuştur fenerbahce hangı takımdı dıye
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|