Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Transfer Gündemi

Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 03-01-2011, 10:14   #1
sah_sehriyar
Doğuştan:19.07.1970
sah_sehriyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
sah_sehriyar is on a distinguished road
Icon14 Fener'de sürpriz gelişme!!!!

Brezilyalı süperstarın AC Milan'dan ayrılması kesinlik kazandı...

Transferde iki cephe var: Fenerbahçe ve Gremio... Gremio, Ronaldinho'nun eski yuvası, ancak Fenerbahçe de mali açıdan kat kat avantajlı...

Tıpkı Roberto Carlos gibi Ronaldinho da Aziz Yıldırım’ın ‘bir gün mutlaka Fenerbahçeli’ yapmak istediği isimlerden biri... Hatta en önde geleni... Barcelona’daki günlerini Milan’da bir türlü yaşayamayan Ronaldinho’nun İtalyan devinden, daha da önemlisi İtalya’dan ayrılması netlik kazandı. Hatta yıldız futbolcu, dün Milan’ın Dubai’deki kampını terk etti ve ağabeyi ile Brezilya’ya uçtu...

ŞİMDİ KOZLAR FENER'İN ELİNDE

Ronaldinho’nun Brezilya’ya gitme nedeni, futbola ilk başladığı kulüp olan Gremio... Sambacı’yı yuvaya döndürmek için uğraşan Gremio, Ronaldinho’ya hatırı sayılır bir teklif de yaptı. Ancak Brezilyalı’nın hedefleri farklı... Ronaldinho hem Avrupa’da kalmak hem de maddi anlamda Milan’da kazandığı miktara yakın bir rakama imza atmak istiyor. Bu durumda da Fenerbahçe bir adım öne çıkıyor. Geçen sezon Ronaldinho ile yıllık 7 milyon Euro’da el sıkışılmış, ancak Sambacı’nın ‘Reklam gelirlerim düşerse karşılanmasını isterim’ şartı nedeniyle (Yıllık reklam geliri 13 milyon Euro) transfer yatmıştı. Fakat şimdi kozlar Fenerbahçe’nin elinde... Çünkü Milan 8 milyon Euro istiyor ve en iyi teklif, 6 milyon Euro ile Fenerbahçe’den geldi. Ayrıca Ronaldinho’nun yıllık ücreti konusunda da en yakın teklifi, Sarı-Lacivertliler’in yaptığı öğrenildi.

BUGÜN MİLAN İLE BAĞLAR KOPUYOR

Gelinen noktanın raporu ise özetle şöyle: Menaceri Roberto de Assis, bugün Milan’ın ‘Gölge Başkanı’ Galiani ile buluşup bağlarını kopartacak. Ronaldinho ile ağabeyi, cuma günü Brezilya’da Gremio Başkan Yardımcısı Cidade Dias ile görüşecek ve büyük ihtimalle nazik bir üslupla ‘şimdilik hayır’ diyecek. Sonrasında iş, Fenerbahçe Yönetimi’ne düşecek ve 15 Ocak’ta son karar verilecek

İYİ Kİ VARSIN cincon... SANA BAKTIKÇA FENERBAHÇE'Lİ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM
sah_sehriyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-01-2011, 14:16   #2
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

dün akşam başkanı ntv de dinledim
andersenden masallar anlatır gibi bir hali vardı
herhalde popüleritesinin bittiğini oda anlamışki dün ntv ye çıkmış biraz kendini göstermek için
benim için bitmiştir artık intikaları oynuyor fener başkanlığında
yakında kongre üyelerininde gözünden düşecektir mutlaka herşeyin bir sonu var

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama