|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
![]() Gs maçı biletleri açıklandı. Buna göre kapalı olmayan kale arkası, kapalı misafir taraftar tribünü 90 tl... İşin komik yanı, orada sadece küçük bir tente var, kapalı değil diye biliyorum... Fenercell'den 2 de 1, 6-0 tarifesinden sonra yeni bir tarife daha istiyorum. Cimboma koymanın dakikası 1 TL...
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
haha çok iyiydi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Süpermiş helal olsun =)
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#5 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
![]() ![]() ![]() // Aç bunlar ya
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,851
![]() |
Çok güzel
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
65 bu bilet konusunda çok hileler yapıyor kendi taraftarları bile rahatsız bundan.
Ayıptır ya 90 TL'ye bilet mi olur Kadıköy'e geldiniz o kadar biz ne ödediysek onlarda onu ödedi. Seneye bunlara basacaksın Kadıköy'de kale arkasını 300'e apışıp kalacaklar. Boşuna dememişler dinsizin hakkından imansız gelir diye.
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
kadıköyde bi de
çay,kahve su bedava bu hamamoğlanlarına. azizciğim sağolsun.
|
|
|
|
#9 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Takım moktan olsa bile
Ölümüz yeter sizlere Bekle bizi samiyende Ge-li-yo-ruz MetroBüsle
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|